O le talepeina o pa puipui mai fafo i le 5 tausaga, o taavale afi televave i totonu o le atunuʻu o le mea autu lea!

Tulaga Su'esu'ega
Igoa o le Kamupani:afi ta'avale ogatotonu 

Vaega su'esu'e:gaosiga o meafaigaluega, gaosiga atamai, afi televave

 

Fa'atomuaga a le Kamupani:Zhongdrive Motor Co., Ltd. na faavaeina i le aso Aokuso 17, 2016. O se R&D faʻapolofesa ma le tuʻuina atu o le gaosiga o masini DC leai se saosaoa, hub servo motors, taʻavale taʻavale ma isi fofo faiga.O se atina'e fa'atekonolosi a le atunu'u ma lona tuto'atasi O le fa'atupuina tuto'atasi maualuga-saosaoa brushless DC afi ma le fa'atonutonuina o le ta'avale o se ta'ita'i o le lalolagi ma ua maua mai pateni fou mai Iapani, Korea i Saute ma isi atunu'u.Pateni Monopoly Pateni mai fafo

Ia Aperila 2016, na faʻasalalau ai e Dyson le faʻamago lauulu muamua i le lalolagi i Iapani, o le vaega autu o le afi (motera maualuga).O le fanau mai o afi televave na faʻasalalau.Pe a fa'atusatusa i masini fa'apolopolo DC masani, o le afi a Dyson e le gata e taamilo i le 110,000 rpm, ae e na'o le 54 kalama foi lona mamafa.

信图片_20230908233935
Punavai ata: Initaneti
E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina foi e Dyson le masini masini masini e faʻatupu ai le malosi eletise e ala i tekinolosi faʻainisinia e faʻaulu ai le rotation rotation.O ia tupe fa'afaigaluega i mea fou ua mafai ai e Dyson ona maua se tulaga fa'atekonolosi fa'atekonolosi i le tulaga o mea tau fale ma e o'o lava i le fa'atupuina o se pule i le maketi maualuga i le lalolagi.Ona o pateni pateni, e tatau i tagata gaosi oloa i totonu o le fale ona faʻaaogaina fofo e faʻafefe ai pateni a Dyson i le mamanu o lauulu lauulu.
信图片_202309082339351
Dyson Supersonic™ fa'amago lauulu ma Dyson na fa'avae James Dyson (Ata ata: Initaneti)
O le fa'akomepiuta ma le fa'afoliga o le mea muamua lea?Filifili le nofoaga lona lua mo le vaeluagalemu taavale afi
I le feagai ai ma tulaga o maketi i aso nei, o loʻo faʻateleina manaoga o tagata faʻaoga mo faʻamago lauulu.I le 2022, o le gaosiga i totonu o le atunuʻu ma le faʻatau atu o faʻamago lauulu maualuga e faʻamoemoe e oʻo atu i le 4 miliona iunite.Mai le vaʻaiga o manaʻoga o maketi i le lalolagi atoa, e oʻo atu i le 2027, o le a oʻo atu i le 50% le maketi o maketi i le lalolagi atoa o faʻamago lauulu maualuga, ma o le maketi o le a sili atu i le 100 miliona iunite.
I le feagai ai ma le pule a Dyson ma le tele o le manaoga i le maketi i totonu o le atunuu, o Kuang Gangyao, o le na faavaeina le kamupani afi afi, na filifili e atiina ae lana lava afi televave ma tekinolosi fou, ma maua ai e le au meafale laiti a Saina le avanoa e puʻe ai. i luga ma maua atu Dyson..
Ae i lena taimi, e naʻo le lua filifiliga a kamupani: Muamua, kopi saʻo le tekinolosi pateni a Dyson.
Ina ua suʻesuʻeina e Kuang Gangyao, le faʻavae o afi taʻavale a le Dyson oloa, na ia iloa ai o le toʻatele o tupulaga na filifili e kopi saʻo mea faʻapitoa a Dyson ma fausaga afi ona o le faigata o le faʻafouina o tekonolosi.
信图片_202309082339352
Kuang Ganghui, na faavaeina le Zhongdrive Motor
I le manatu o Kuang Ganggyi, "E mafai ona latou sefeina tupe ma taimi i le faia o lenei mea, ae i le iuga e le umi."O nei kamupani ua tuua lo latou taunuuga ia Dyson.O le taimi lava e amata ai e Dyson se tagi pateni, o nei kamupani o le a feagai ma le faʻaletonu o pisinisi poʻo le gaumativa foi.
E le o le mea lea e manaʻo i ai afi taʻavale ogatotonu.O afi taʻavale e faʻamoemoe e tutoʻatasi ma atiaʻe a latou lava tekinolosi autu ma oloa.(O le filifiliga lona lua lea mo atinaʻe: faʻafouina tutoatasi)
Ua poloka ma umi le auala, ma ua latalata mai le auala
Mai le 2017 i le 2019,e tolu tausaga mo le vaeluagalemu o le taavale e foia ai pateni pateni a Dyson mamanuia le atiina ae o se isi fausaga afi;mai le 2019 i le 2021,na alu le isi lua tausaga e foia ai le faafitauli.Faʻafitauli faʻatekonolosi i le gaosiga o gaosiga o oloa.
Na faaalia e Kuang Gangyao o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o faiga na matua faʻafefeteina: i le amataga, na latou taumafai e iloa pe faʻapefea ona iloa galuega a Dyson tekinolosi, ma amata ona faʻaaogaina tekinolosi a Dyson e fai ma faʻamatalaga.O le mea lea, o le vaega muamua o oloa o loʻo i ai pea uiga manino o Dyson, ma e tele faʻafitauli mai se vaaiga pateni.
I le mafaufau i le faagasologa atoa, na iloa ai e le vaega o le R&D o le taavale afi i le ogatotonu, afai latou te taulaʻi i taimi uma i oloa ma tekinolosi a Dyson, o le a latou faʻalavelaveina le faʻafitauli ma leiloa lo latou ala.
Na iloa e le 'au o taʻavale masani e iai se talaʻaga umi o le atinaʻe, ae latou te leʻi ausia galuega faʻavavevave.O lea i lalo o le taʻitaʻiga a le faʻavae o Kuang Gangyou, na latou filifili e mafaufau e uiga i taʻavale televave mai le faʻavae autu ma taulai atu i le "aisea e le mafai ai e masini masani ona ausia le saoasaoa maualuga".

 

信图片_202309082339353

Fa'asologa o afi ta'avale i le vaeluagalemu (Pusa o ata: Mid-drive motor official website)

O le eseesega tele o le faʻaaogaina e le afi televave le faʻaogaina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tasi, aʻo faʻaaogaina e le afi faʻaleaganuʻu le fausaga e tolu-vaega e lua o le afi masani.O le afi saosaoa a Dyson o se masini e leai se pulumu e tasi le vaega.
O loʻo matou suʻesuʻeina le vaeluagalemu o afi afi mo le lima tausaga, ma ua faʻataʻitaʻiina i luga o augatupulaga e tolu o oloa, faʻatautaia suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga i le tele o matāʻupu ma aʻoaʻoga e pei o le televave o le fausaga afi, faʻatusatusaga o le sua, suʻesuʻega electromagnetic ma le faʻamautuina, mea, ma gaosiga sa'o.Na latou faia foi le tele o mea fou faatekinolosi, ona fausia ai lea o le fausaga o totonu o le rotor, o le fausaga o le afi masani.Mulimuli ane, na latou atiaʻe se fausaga afi e lua-pole tolu-vaega brushless, ma le manuia e aloese mai le Dyson fausaga tasi-vaega maaveta'avale O le fa'atonuga fa'atonutonu e 'alo'ese fo'i le tekonolosi pateni a Dyson, ma fa'atupuina ma le manuia se afi saosaoa maualuga e fa'atusatusa i tagata mai fafo.
I le taimi nei, o le ogatotonu o le taʻavale afi ua fausia ai se faʻasologa o laina o oloa afi televave ma le lautele o fafo o le 25mm, 27mm, 28.8mm, 32.5mm, 36mm, 40mm, ma le 53mm, ma avea ma se gaosiga afi televave ma faʻasologa oloa mauoa. ma malosi tau atina'e.
I lenei auala, o le Mid-Drive Motor ua fa'asolosolo malie mai se kamupani e na'o le gaosiga o afi i se kamupani e tu'uina atu auaunaga ma ni fofo sili ona lelei.
E tusa ai ma se tusitala mai le "Electrical Appliances", o le Zhongdrive Motor e na o le pau lea o le kamupani Saina ua talepeina pa puipui faʻapitoa ma pateni a ana paaga mai fafo.E iaimaua 2 mea fou pateni faava o malo, 7 fale aoga aoga pateni faataitaiga ma 3 mea fou pateni (tele iloiloga), ma o loo i ai pea i le faagasologa o Faaauau ona talosaga mo le puipuiga pateni fou.
I le 2023, Mid-Drive Motor o le a sauni e faʻatuina se nofoaga autu suʻesuʻega faʻainisinia afi e faʻatautaia suʻesuʻega faʻavae i luga o afi televave.
E talitonu le faatonu “e iai lava nisi tagata ua mafaufau i se mea ma faia se mea mo tagata lautele i le taimi muamua.Atonu e fai si faʻateleina, ae o lona taua o loʻo taoto i le talafaasolopito o le atinaʻeina o gaosiga i Saina.I le talepeina o pa puipui mai fafo ma le atinaʻeina o afi televave, o le ogatotonu o le taʻavale afi e masani ona pipii i le talitonuga e faapea "o le auala e umi ae o le auala e umi, ma o loʻo agai i luma".
Punavai:Xinda Motor


Taimi meli: Sep-08-2023