E mafai ea e le tulaga 1 le malosi o le malosi o loʻo faʻatonuina i le lomiga fou o le GB18613 e mafai ai e afi a Saina ona tu i le maualuga maualuga o le malosi faʻavaomalo faʻavaomalo?

O loʻo aʻoaʻoina mai le pulega faʻapolofesa a le atunuʻu o le GB18613-2020 standard o le a le pine ae feiloai ma tagata gaosi afi ma o le a faʻatinoina aloaia ia Iuni 2021. O manaʻoga fou o le tulaga fou o loʻo toe faʻaalia ai manaʻoga a le atunuʻu mo faʻailoga lelei afi, ma le o lo'o fa'alauteleina fo'i le fa'aogaina o le malosi o afi ma le aofa'i o pou.

信图片_20230513171146

Talu mai le faʻatinoga o le GB18613 standard i le 2002, na faia ni toe iloiloga se tolu i le 2006, 2012 ma le 2020. I le toe iloiloga o le 2006 ma le 2012, naʻo le malosi o le malosi o le afi na faʻateleina.Ina ua toe faʻaleleia i le 2020, na faʻateleina le faʻatapulaʻaina o le malosi.I le taimi lava e tasi, i luga o le faʻavae o le 2P, 4P, ma le 6P pole motors, ua faʻaopoopoina le manaʻomia o le pulea lelei o le 8P.Ole maualuga ole malosi ole tulaga 1 ole 2020 version of the standard ua oʻo ile maualuga maualuga (IE5) ole IEC afi afi malosi malosi.tulaga faatonuina.

O loʻo taua i lalo le manaʻomia o le faʻatonutonuina o le malosi o le afi ma le tulaga tutusa ma le tulaga IEC i le faʻataʻitaʻiga masani o le toe iloiloga.I le 2002 fa'ata'ita'iga o le fa'ata'ita'iga, o aiaiga o su'esu'ega fa'asaoina o le malosi na faia i le lelei o le afi, fa'ailoga o le fa'atinoina o galuega fa'aletonu ma metotia o su'ega tutusa;i le faagasologa o le toe iloiloga masani mulimuli ane, o le tau tapulaa aupito maualalo o le malosi o le afi na faʻamaonia.O afi e faʻaleleia le malosi o loʻo faʻamatalaina o oloa faʻasaoina o le malosi, ma e ala i nisi faʻamalosia faiga faʻavae, e taʻitaʻia ai le au fai afi ma tagata faʻatau e faʻaumatia afi e faʻaaogaina le malosi, ma faʻamalosia malosi le faʻasaoina o le malosi ma le maualuga o afi.

信图片_202305131711461

I le tulaga lelei o le malosi o le IEC, ua vaevaeina le malosi o le afi i le 5 vasega IE1-IE5.O le tele o le numera i totonu o le code, o le maualuga o le faʻaogaina o le afi, o lona uiga, o le IE1 afi e sili ona maualalo, ma le IE5 afi e sili ona lelei;aʻo i totonu o la tatou tulaga faʻale-atunuu, o le O le fua faʻatatau o le malosi o le afi e vaevaeina i 3 tulaga, o le laʻititi o le numera, o le maualuga o le malosi o le malosi, o lona uiga, o le malosi malosi o le tulaga 1 e sili ona maualuga, ma le malosi malosi o le tulaga 3 o le aupito maualalo.

I lalo o le taʻitaʻiga o faiga faʻavae a le atunuʻu, sili atu le gaosiga o afi, aemaise lava i latou o loʻo i ai le malosi i le faʻaogaina o tekonolosi afi ma le faʻaleleia atili, e ala i le faʻaleleia o tekinolosi mamanu, tekinolosi faʻagasologa, ma le faʻatinoina o le gaosiga ma le gaosiga o meafaigaluega, ua ausia le manuia tele i le gaosiga o le maualuga. -mosi lelei.O taunuʻuga mataʻina i itu uma, aemaise lava le faʻaogaina o tekonolosi, ua faia ai se faʻalavelave i le faʻatonutonuina o tau o mea faʻapitoa mo masini faʻasologa masani, ma faia ni taumafaiga lelei mo le faʻalauiloaina o afi maualuga i totonu o le atunuʻu.

信图片_202305131711462

I tausaga talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le au gaosi oloa o masini afi ma meafaitino le tele o manatu lelei e uiga i faʻafitauli lelei i le faagasologa o le gaosiga o afi, gaioiga ma le faʻaaogaina, aemaise lava o nisi o faʻafitauli faʻafefe masani, ma ua latou faia ni gaioiga malosi e faʻaleleia ai le lelei o meafaitino. .Fua;ma o tagata faʻatau e faʻaaogaina le afi e mafai ona tuʻuina atu ma le faʻamoemoeina tulaga faʻaogaina i le gaosiga o le afi, ma avea ai le afi o se laʻasaga sili i luma mai le faʻasaoina o le malosi i le faʻaogaina o le malosi.


Taimi meli: Me-13-2023