Fa'asoa mataupu vibration afi

O le uo lelei a Ms. Shen, le toeaina o W, e faigaluega i se fale lipea.Ona o le tele lava e tasi, o le lua masani e sili atu autu i luga o afi sese.O lo'o iai fo'i le avanoa ma le avanoa e va'ai ai Ms. Shen i mataupu fa'aletonu afi.O la latou iunite na faʻaaogaina le H355 2P 280kW faʻaulu alumini rotor afi.Na fai mai le tagata faʻatau o loʻo i ai le vibration manino i le taimi o le faʻaogaina o le faʻaogaina, ma e leʻi galue le sui o le bearings.Ae ui i lea, ona o le taimi e manaʻomia mo le faʻamafanafanaina, e mafai e le kamupani gaosi oloa ona liliu atu i le vaega lata ane toe faaleleia., o le iunite lea e tu ai le W tuai.

信图片_20230417174050

Faʻatasi ma faiga na faia e le tagata faʻatau, e mafai ona toso ese le lima i fafo i le taimi o le disassembly ma le tausiga.O le tele o le pu uʻamea uʻamea ma le uʻamea o le afi afi o loʻo iloa.O le fetaui i le va o le lua o se kilia manino fetaui, ma o le kilia aupito maualalo o le 0.08mm i le tasi itu.O le vaega o le toe faaleleia na tuuina atu ni manatu faaalia e uiga i le faafitauli i le kamupani gaosi oloa, ma sa latou faia se suesuega atoatoa i le tulai mai o le faafitauli.Ona o la’u uo mamae matua o W, o Ms. Shen e fai sina malamalama i le faagasologa o le faafitauli, faatasi ai ma la’u lava auiliiliga o le faafitauli, o le a ou faasoa atu lenei mataupu ia te oe.

信图片_20230417174111

1
Fa'amatalaga o foliga fa'aletonu

●O loʻo i ai faʻamaʻi circumferential i le itu circumferential o le au, ae e le mafua ai le tele o aafiaga i luga o le uluai masini masini.E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai ele gaosi oloa , e leai se faʻafitauli tele i le faʻaogaina o le tele o le 'au, mao le lautele o le pu e manino lava le le faapalepale.

●Pe a tele tele le pu o le rotor shaft, e mafai ona maua o le pu i le tasi pito ua matua faaleagaina, ma o loʻo i ai faʻailoga manino o le ulo pito i lalo i le pito o le uʻamea;

●O loʻo iai faʻailoga mataʻutia moni i le itu axial o le pu, lea e tatau ona mafua mai i le faagasologa o le faaui i tua o le laau;

●O le pito i luga o le rotor e matua uliuli, lea e manino lava i se setete pe a uma ona vevela;ua matua'i sawtoothed o slots rotor.

2
Iloiloga ma faamasinoga e faavae i le toilalo

Mai le asiasiga, na maua ai o le rotor shaft ua faʻavevela ma aveese.O lenei faiga na mafua ai ona faaleagaina ma faateleina le lautele o le pu.A maeʻa ona toe faʻapipiʻi le faʻamau masani, o le rotor sa faʻaogaina i le taimi o le faʻaogaina o le afi, ma faʻafesoʻotaʻi faʻavaitaimi ma le le tumau ma le faʻalavelave.Te'i, ma o le i'uga i'uga o le vibration afi.O lenei faʻafitauli e mafai ona tupu i le faʻataʻitaʻiga o le afi, poʻo le faʻaogaina o le afi, ae o se faʻalavelave mataʻutia i le afi lava ia.

3
I'uga au'ili'ili mai le gaosimea

Pe a le mafai e le rotor o le afi ona ausia le paleni manaʻomia i le taimi o le faʻagasologa o le paleni, siaki le rotor mo faʻafitauli o seevae solofanua, aveese le 'au e ala i le faʻapipiʻiina o le suauʻu malulu, ona tuʻu lea i le meafaigaluega faʻavasega (tutusai se u'amea sese) e fa'atusa ai le fa'aulu alumini alumini.A maeʻa, o le 'au ma le uʻamea o loʻo faʻamauina ma e le mafai ona faʻauʻu i tua, ma o le 'au e faʻaumatia faʻamalosi e ala i le malulu malulu, lea e oʻo atu ai i le faʻaleagaina matuia ma le faʻaleagaina o le pu uʻamea, ma le lautele o le pu o le pu. e matua le lava foi le faapalepale;e mafua ai le uliuli o le rotor O le mafuaʻaga ona o le faʻavela ma le rotor e vevela i le taimi muamua o le faʻatulagaina.

O faʻafitauli tutusa e mafai ona faʻafeiloaʻi e le au gaosi afi eseese, ae o le faagasologa o le toe faʻaleleia o nisi taimi e sili atu ona faigata ona pulea nai lo le gaosiga masani ma le faʻagasologa o gaioiga, aua o mataupu taʻitasi o le ai ai ona uiga taʻitasi, ae o le auala e foia ai lenei faafitauli o se mataupu o tekinolosi ma pulega.fusuaga aoga.


Taimi meli: Apr-17-2023