O le isi "faigata ona maua" faʻaputu faʻatumu!E mafai ona tatalaina pea le mamanu o le atinaʻeina o taavale fou malosi?

Folasaga:I le taimi nei, e leʻi maeʻa le tautua lagolago o taavale fou malosi, ma o le "taua mamao" e mautinoa lava le lofituina, ma faʻaalia ai foi le popole.

Ae ui i lea, a uma mea uma, o loʻo tatou feagai ma le mamafa lua o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.O ta'avale malosi fou o le a mautinoa lava o le ta'iala autu o le pisinisi o taavale i le lumana'i, o lea e tatau ai ona tatalaina a tatou mamanu ma mafaufauga!

I le taimi o le National Day, o isi tagata o loʻo pisi e toe faʻafeiloaʻi ma aiga ma uo, ae o nisi e ona taavale malosi fou.o lo'o pipii i luga o ala tetele mamao, "dilemma".

O se mataupu fou ua faaalia ai o le aso muamua o le aso malolo o le National Day, na iu lava ina “tu” le taavale fou a le pule o le taavale ina ua uma le 24 itula o fusuaga i luga o le alatele “e leai ni uo”.Talu ai e leai se malosi fou e fa'aputu ai fa'aputuga i luga o le auala, e na'o le lua afe yuan e mafai e le pule o le ta'avale ona fa'aalu e su'e ai se ta'avale ma toe fa'afo'i le ta'avale i lona nu'u.

E tatau ona taʻutino atu e leʻi maeʻa nofoaga o loʻo i ai nei mo taʻavale malosi fou, ma o le "taua mamao" e mautinoa lava le lofituina, ma faʻatupu ai foi le popole.Ae ui i lea, a uma mea uma, o loʻo tatou feagai ma le mamafa lua o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.O ta'avale malosi fou o le a mautinoa lava o le ta'iala autu o le pisinisi o taavale i le lumana'i, o lea e tatau ai ona tatalaina a tatou mamanu ma mafaufauga!

Tu'u sa'o le tiga o le "faigata ona maua", o le fa'aputuina o faaputuga o lo'o fa'atelevaveina le fausiaina ma le fa'alauteleina!

I le afa muamua o le 2022, na fausia ai e loʻu atunuu le 1.3 miliona fale fou e totogi ma fesuiaʻi, o le faʻaopoopoga o le tausaga i le tausaga e 3.8 taimi.

Mai le vaaiga o le lagolago o faiga faavae, tele itumalo e lagolagoina malosi le faatelevaveina o le fausiaina fou o faaputuga faaputuga.Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻaalia manino e Chongqing e sili atu i le 250,000 faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le a fausia i le faaiuga o le 2025, ma o le fua faatatau o le faʻapipiʻiina o faaputuga i nofoaga fou o le a oʻo atu i le 100%;Ua fa'amalosia e Shanghai le atina'eina o le fa'atauina ma le fesuia'iina o nofoaga ma fa'alauiloa auala lagolago e lagolago ai le fausiaina o itumalo fa'ata'ita'i tau fa'asoa fa'atasi ma lagolago i le fa'avavevaveina o le fa'atupuina o fa'aputuga fa'atauga atamai Talosaga, ma isi;O vaega taua o le taavale fou e faʻaaogaina ai galuega tetele i le 2022 na tuʻuina atu e Tianjin o loʻo taʻu manino mai ai e sili atu i le 3,000 fale faʻapipiʻi fou o ituaiga eseese o loʻo fuafua e faʻaopoopo i lenei tausaga ...

E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o kamupani taʻavale "feʻaveaʻi i luga o le matagi", tuʻua le "suauʻu" i le "eletise".I le lumanaʻi, o le tuʻuina atu o mea taʻavale e foliga mai e sili atu ona faʻaogaina i taavale eletise.

"E le tatau ona manaʻomia ni faʻaputu", ma o le faʻateleina o le faʻaaogaina o taavale malosi fou o le ki foi lea.

Ua faaalia i fuainumera i tausaga talu ai nei, o taavale malosi fou ua vave ona atiaʻe.I le afa muamua o lenei tausaga, o le gaosiga ma le faʻatau atu o taavale malosi fou na oʻo atu i le 2.661 miliona ma le 2.6 miliona, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga o le 1.2 taimi, ma le maualuga o le faʻaogaina o maketi e sili atu i le 21%.I le isi itu, o le faʻatauga o taʻavale penisini ua faʻaitiitia i tulaga eseese.E mafai ona iloa o le saoasaoa o le suiga o le "electrification" o loʻo faʻavavevave.

O le "pu'upu'u" o fa'aputuga fa'atumu e le tumau!

Talu ai o le fausiaina e tatau ona faʻamalosia malosi, e leai se faʻaletonu o le aufaipisinisi malolosi i totonu o le alamanuia, o lea e faʻamoemoeina e faʻavavevave le alamanuia e faʻatumu le avanoa i le fausiaina o faʻaputuga faʻapipiʻi.

E faapefea la ona faatumu le avanoa?

E talitonu le aufaipisinisi i totonu o faiga faʻavae e mafai ona faʻalauiloaina le aveesea o faʻalavelave i le fausiaina ma le atinaʻeina o faʻaputuga faʻapipiʻi ma faʻamalieina le nofoaga o faʻaputuga, tuʻuina atu le faʻamuamua i le fale o le pule, galuega ma le mea e alu i ai.E le gata i lea, o le faʻamalosia o suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekonolosi fou e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaleleia o le lelei i se tulaga patino ma faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le aofaʻi o faʻaputuga.O le mea moni, o le tausiga o le faʻapipiʻiina o faaputuga e le mafai ona le amanaʻiaina, ma o le puleaina o le faʻapipiʻiina o faaputuga o le faʻamautinoa lea o le sologa lelei o femalagaaiga a tagata faʻaoga.

Faatasi ai ma le lagolago ma fofo, o le a le tatalaina le mamanu o le atinaʻeina o taavale fou malosi?


Taimi meli: Oke-14-2022