Ua luluina e le BYD Wei Xiaoli ma faʻalauteleina lona taʻutaʻua i le fanua o taavale malosi fou

Taʻitaʻi: Weilai, Xiaopeng ma Ideal Auto, o sui o le au fou o le gaosiga o taavale, na ausia le faʻatauga o le 5,074, 9,002 ma le 4,167 iunite i le masina o Aperila, ma le aofaʻi e na o le 18,243 iunite, e itiiti ifo i le tasi vaelima o le BYD's 106,000 iunite.tasi.I tua atu o le va tele o le faʻatauga o loʻo i ai le va tele i le va o le "Weixiaoli" ma le BYD i vaega autu e pei o tekinolosi, oloa, sapalai filifili ma auala.

1

BYD, o se kamupani lauiloa i le aufaipisinisi a Saina, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina lona taʻutaʻua i le fanua o taavale fou malosi.

I le aso 3 o Me, na tuʻuina atu ai e le BYD se faʻasalalauga i luga o le Hong Kong Stock Exchange.E tusa ai ma le faʻasalalauga, o le faʻatauga a le kamupani o taʻavale malosi fou ia Aperila na oʻo atu i le 106,042 iunite, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 313.22% pe a faʻatusatusa i le 257,662 iunite i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.Ole masina lona lua lea ole fa'atauga fou ole ta'avale malosi a le BYD ua sili atu ile 100,000 iunite talu mai Mati o lenei tausaga.Ia Mati, na oʻo atu ai le 104,900 iunite faʻatauga fou a le BYD, o se faʻaopoopoga o le 333.06% i lea tausaga ma lea tausaga.

Faatasi ai ma i latou, o le faʻatau atu o faʻataʻitaʻiga eletise mama ia Aperila e 57,403 iunite, o se faʻaopoopoga o le 266.69% nai lo le tausaga talu ai 16,114 iunite;o le fa'atauga o fa'ata'ita'iga fa'apipi'i fa'apipi'i ia Aperila e 48,072 iunite, o se si'itaga o le 699.91% nai lo le 8,920 iunite o le tausaga talu ai.

E taua le taʻua o lenei ausiaga o le BYD o loʻo i luga o le tasi itu i le tulaga o le "leai o cores ma le itiiti ifo o le lithium" i le lalolagi fou alamanuia taavale malosi, i le isi itu, i le tulaga o le tapunia o le tele o vaega taavale Saina. kamupani na aafia i le faamai fou o le niumonia.E le faigofie ona ausia.

2

A'o ausia e le BYD ni fa'atauga lelei ia Aperila, o le tele o isi kamupani ta'avale malosi fou na maua le fa'atauga leaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o Weilai, Xiaopeng ma Ideal Automobile, o sui o le au fou o le gaosiga o taavale, na ausia le faʻatauga o le 5,074, 9,002 ma le 4,167 iunite i le masina o Aperila, ma le aofaʻi e na o le 18,243 iunite, e itiiti ifo i le tasi vaelima o le BYD's 106,000 iunite.I tua atu o le va tele o le faʻatauga o loʻo i ai le va tele i le va o Wei Xiaoli ma BYD i vaega taua e pei o tekinolosi, oloa, sapalai filifili ma auala.

Muamua lava, e tusa ai ma tekinolosi, ua fausia e le BYD le tele o tekinolosi autu e taʻitaʻia ai pisinisi i le fanua o le maa mata, DM-i super hybrid ma le e-platform 3.0, aʻo Weilai, Xiaopeng ma Ideal Auto e leʻi umiaina se tasi. O le tekonolosi autu a le kamupani e faʻalagolago i le lagolago faʻapitoa a le au faʻatau oloa i luga.

Lona lua, i tulaga o oloa, BYD ua fausia se matrix oloa malosi.Faatasi ai ma i latou, o le Han, Tang ma Yuan Dynasty faasologa uma na ausia masina faʻatau atu i luga o le 10,000, ma Qin ma Pese na ausia faʻatauga sili atu i masina taʻitasi o le 20,000+.

E leʻi leva atu, na faasilasila aloaia ai e le BYD e leʻi leva ona taʻavale le 200,000th medium-to-large flagship sedan Han i le falegaosimea a Shenzhen, ma avea ma kamupani Saina muamua na ausia le "tau ma le tuusao faaluaina 200,000 +" taunuuga.O le ta'avale ta'avale a le tagata lava ia o se fa'ailoga iloga i le tala fa'asolopito o pisinisi ta'avale a Saina.

I le faʻaopoopoga i oloa faʻasologa o le Dynasty, ua faʻapipiʻiina foi e le BYD se faasologa o oloa o le gataifale ma le gafatia tele.O le faasologa o gataifale ua toe vaevaeina i ni vaega laiti se lua, o le ola o le gataifale ma vaatau o le gataifale.O le faasologa o le ola o le gataifale e tele lava ina taulaʻi i taavale eletise mama e faʻaaoga ai le e-platform 3.0 architecture, ma o le vaʻa tau vaʻa e faʻaaogaina le DM-i super hybrid technology mo taʻavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

I le taimi nei, o le faʻasologa o le ola o le gataifale ua faʻasalalau lana uluai faʻataʻitaʻiga eletise mama, le Dolphin, lea e sili ona lauiloa, ma faʻatau atu e sili atu i le 10,000 mo le tele o masina sosoo.E le gata i lea, o le a faʻalauiloa vave le oloa faʻatauvaʻa o le vaeluagalemu, le Dolphin.O le fa'asologa o va'a o le gataifale na fa'ato'a fa'alauiloa ai le ta'avale fa'ato'aga muamua 05 i se taimi e le'i leva atu, ma o le a fa'amatu'u vave mai le va'a muamua o le SUV frigate 07.

I le afa lona lua o lenei tausaga, o le a tuʻuina atu foi e le BYD le tele o oloa fou i le faasologa o le Ocean.Faatasi ai ma le maeʻa o nei oloa, o le a faʻalauteleina le faʻatauvaʻa a le BYD i oloa.

Lona tolu, i le tulaga o le sapalai filifili, BYD o loʻo i ai se faʻatulagaga atoatoa i matāʻupu o maʻa eletise, afi, faʻatonutonu eletise ma semiconductor.O le kamupani fou taʻavale malosi ma le faʻatulagaina sili ona loloto i luga o le laina sapalai i luga i Saina ma e oʻo lava i le lalolagi, lea e faʻasaga i luga i le alamanuia atoa.I le tulaga o se faʻalavelave faʻalavelave sapalai, e mafai ona taulimaina ma le toʻa ma avea ma na o le pau lea o le tagata faʻafefeteina i totonu o le alamanuia.

Ma le mea mulimuli, e tusa ai ma auala, BYD e sili atu faleoloa 4S tuusao ma potu faʻaaliga o le taulaga nai lo Wei Xiaoli, lea e lagolagoina oloa a le BYD e oʻo atu i se numera tele o tagata faʻaoga ma ausia fefaʻatauaiga.

3

Mo le lumanaʻi, o loʻo tuʻuina atu e le BYD insiders ma tagata tomai faʻapitoa i fafo ni faʻamatalaga mautinoa.

Mai ia Ianuari ia Aperila 2022, o le aofaʻi o faʻatauga a le BYD ua oʻo atu i le 392,400 iunite, faʻatasi ai ma le averesi o faʻatauga masina e lata i le 100,000 iunite.E oʻo lava i faʻatusatusaga faʻatauvaʻa i lenei tulaga, o le a ausia e le BYD le faʻatau atu o le 1.2 miliona iunite i le 2022. Ae ui i lea, o le tele o lala sooupu faʻatauvaʻa o loʻo valoia o le faʻatau moni a le BYD e faʻamoemoe e sili atu i le 1.5 miliona iunite i le 2022.

I le 2021, o le a faʻatau atu e le BYD le aofaʻi o le 730,000 taʻavale, faʻatasi ai ma le faʻatauga o le 112.5 piliona yuan i le vaega taʻavale, ma o le averesi o le tau faʻatau atu o se taavale e tasi e sili atu i le 150,000 yuan.E tusa ai ma le aofaʻi o faʻatauga o le 1.5 miliona iunite ma le tau faʻatau atu o le 150,000, o le pisinisi a le BYD na o le a maua tupe maua e sili atu i le 225 piliona yuan i le 2022.

Matou te tilotilo i se taamilosaga umi.I le tasi itu, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻatauga a le BYD, ma i le isi itu, faʻatasi ai ma le siʻitia o tau e mafua mai i le fuafuaga maualuga a le BYD, e faʻamoemoe le BYD e ausia faʻatauga faaletausaga o le 6 miliona iunite i le isi lima tausaga, ma le 180,000. iunite fa'atau atu i tausaga ta'itasi.Tau averesi o le uila.Faʻavae i luga o lenei faʻatusatusaga, o le faʻatau atu o le vaega taʻavale a le BYD o le a sili atu i le 1 trillion yuan, ma faʻavae i luga o le fua faatatau o tupe mama o le 5% -8%, o le tupe mama e mafai ona maualuga i le 50-80 piliona yuan.

E tusa ai ma le faʻatusatusaga o le 15-20 taimi o le tau-tupe maua, o le tau o maketi a le BYD i le maketi tetele e ono oʻo atu i le 750-1600 piliona yuan.E pei o le aso tau fefaʻatauaʻiga lata mai, o le tau o maketi a le BYD o le 707.4 piliona yuan, latalata i le pito i lalo o le tau o le 750 piliona yuan, ae o loʻo i ai pea le sili atu nai lo le faaluaina avanoa mo le tuputupu aʻe mai le pito i luga o le 1.6 miliona yuan i le maketi. taua.

E tusa ai ma le isi faatinoga a le BYD i le maketi tetele, o le a "vaai tagata agalelei o latou lava manatu, ma tagata popoto latou te iloa le poto", ma matou te le faia ni auiliiliga auiliili e uiga i lona tau o oloa.Ae o le mea mautinoa o le BYD o le a avea ma se tasi o kamupani sili ona faʻamoemoeina i totonu o pisinisi a Saina i nai tausaga o lumanaʻi.


Taimi meli: Me-07-2022