Ole CATL ole a fa'atupu tele maa sodium-ion ile tausaga fou

Na faalauiloa e Ningde Times lana lipoti faaletupe lona tolu kuata.O mea o loʻo i totonu o le lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai i le kuata lona tolu o lenei tausaga, o le tupe maua faʻatino a le CATL o le 97.369 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 232.47%, ma o le tupe mama e faʻatatau i tagata e umia sea o kamupani lisiina e 9.423 piliona. yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 188.42%.I le kuata muamua e tolu o lenei tausaga, na maua ai e le CATL tupe maua o le 210.340 piliona yuan, o le faʻaopoopoga o le 186.72% i lea tausaga ma lea tausaga;tupe mama mama o le 17.592 piliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 126.95%;faatasi ai, o le tupe mama o le kuata muamua e tolu ua sili atu i le tupe mama o le 2021, ma le tupe mama a le CATL i le 2021 15.9 piliona yuan.

O Jiang Li, failautusi o le komiti faatonu ma le sui pule sili o le CATL, na ia taʻua i le fonotaga a le aufaipisinisi e ui lava o le tau o fesoʻotaʻiga na faʻatalanoaina ma le tele o tagata faʻatau maa eletise, o le tupe maua atoa e aʻafia foi i mea e pei o mea mata. tau ma le fa'aaogaina gafatia;tulimatai atu i le kuata lona fa , o loʻo lelei le atinaʻeina o alamanuia o loʻo i ai nei, pe afai e leai ni suiga leaga i tau o meafaitino, faʻaogaina gafatia ma isi mea, e faʻamoemoe o le a faʻaleleia atili le tupe mama i le kuata lona fa mai le lona tolu. kuata.

E tusa ai ma maa sodium-ion, o loʻo faʻagasolo malie le gaosiga o maʻa sodium-ion a le kamupani, ma o le faʻatulagaina o le filifili sapalai o le a umi se taimi.Ua uma ona feutagai ma nisi o tagata faatau taavale pasese ma o le a faalauiloa aloaia i le tausaga fou.

I le kuata lona tolu o lenei tausaga, ua faʻavavevave le faʻatulagaina o le teuina o le malosi i le CATL.Ia Setema, na sainia ai e le CATL se fuafuaga faʻatasi ma Sungrow, ma faʻalautele atili e itu e lua le latou galulue faʻatasi i malosiaga fou e pei o le teuina o le malosi.O le a tuʻuina atu le 10GWh o oloa teuina malosi i totonu o le taimi;ia Oketopa 18, CATL faasilasila atu o le a na o le tuuina atu o maa mo le Gemini photovoltaic faaopoopo galuega teuina malosi i le Iunaite Setete.

O faʻamaumauga a le SNE o loʻo faʻaalia mai ia Ianuari ia Aukuso, o le aofaʻi faʻapipiʻiina o le CATL na oʻo atu i le 102.2GWh, sili atu i le 96.7GWh i le 2021, faʻatasi ai ma le maketi o le lalolagi atoa e 35.5%.Faatasi ai ma i latou, ia Aokuso, o le maketi o le lalolagi atoa o le CATL o le 39.3%, o se faʻaopoopoga o le 6.7 pasene mai le amataga o le tausaga ma se faʻamaumauga maualuga i le masina e tasi.


Taimi meli: Oke-24-2022