Mafua'aga o le pisapisao fa'ainisinia o le afi fa'atasi e tolu vaega

Le mafua'aga autu o le pisapisao masini: Le pisa masini e gaosia e le tolu-vaega afi asynchronouso le tele lava o le pisapisao sese.I lalo o le gaioiga o le mamafa o le mamafa, o vaega taʻitasi o le faʻamomoli e faʻaleagaina, ma o le faʻalavelave e mafua mai i le suiga o le rotational poʻo le faʻafefeteina o vaega faʻasalalau o le puna lea o lona pisa.Afai o le radial poʻo le kilia o le axial e laʻititi tele, o le a faʻatupulaʻia le feteʻenaʻiga taʻavale, ma o le a faʻatupuina se malosi faʻamalosi uʻamea i le taimi o gaioiga.Afai e tele naua le va, o le a le gata ina faʻamalosia ai le faʻaosoina e le tutusa, ae suia foi le va o le ea i le va o le stator ma le rotor, ma faʻateleina ai le pisa, maualuga le vevela ma le vibration.O le faʻamaʻiina o le kilia o le 8-15um, lea e faigata ona fua i luga o le saite ma e mafai ona faʻamasinoina e le lima lagona.
Pe a filifilia bearings, e tatau ona e mafaufau i ai: (1) O le faʻaitiitia o le va e mafua mai i le galulue faʻatasi o le paʻu ma le uʻamea ma le ufiufi pito.(2) Pe a galue, o le eseesega o le vevela i le va o totonu ma fafo mama e mafua ai ona suia le va.(3) O le va i le va o le au ma le pito o le ufiufi e suia ona o le eseesega o faʻaopoopoga faʻaopoopoga.O le fua fa'atatau o le soifuaga o le fa'amomoli o le 60000h, ona o le fa'aoga le talafeagai ma le tausiga, o le ola tautua lelei e na'o le 20-40% o le tau fa'atatau.
O le felagolagomaʻi i le va o le faʻapipiʻi ma le paʻu e faʻaaogaina ai le pu faʻavae, o le faapalepale o le totonugalemu o le faʻamau e le lelei, ma le felagolagomai e fufusi.E faigofie ona fa'aleagaina fa'amau ma api talaaga i le taimi o le fa'apotopotoga e aunoa ma le fa'aoga tatau ma meafaigaluega.E tatau ona aveese bearings ma se puller faapitoa.Vasega 4 Alumini afi - sikuea Fa'asaga - B3 Flange
Fa'amasinoga o le pisa o lo'o iai:
1. O loʻo i ai le gaʻo tele i totonu o le paʻu, o le ai ai le leo samala sua i le feololo ma le maualalo o le saoasaoa, ma le leo faʻafefete leo i le saoasaoa maualuga;e mafua lenei mea i le faʻateleina o feteʻenaʻiga o molelaʻau totonu ma fafo i lalo o le faʻafefe o le polo, e mafua ai le faʻafefe o gaʻo o.O le ga'o ua fa'afefeteina na sasaa i luga o ta'amilosaga o le stator, e taofia ai mai le maalili ma afaina ai lona fa'amama.E masani lava, fa'atumu le 2/3 o le avanoa e ave ai le ga'o.O le ai ai se leo pe a uma le suauu, ma o le ai ai se leo faʻafefe ma faʻailoga o le ulaula i le saoasaoa maualuga.
2. Pe a aumaia mea leaga i totonu o le gaʻo i totonu o le paʻu, e mafai ona gaosia le leo iliili faʻafuaseʻi ma le masani, lea e mafua mai i le le tumau o le tulaga o mea leaga e faʻaosoina e polo.E tusa ai ma fuainumera, o le gaʻo filogia e tusa ma le 30% o mafuaʻaga o le faʻaleagaina.
3. O loʻo i ai se leo "kiliki" faavaitaimi i totonu o le paʻu, ma e matua faigata lava ona liliu i le lima.E tatau ona masalomia o loʻo i ai se tafia pe masae i luga o le auala tuuga.Fa'atopetope le leo o le "latina" i totonu o paʻu, o le taamilosaga a le tusi lesona e ono i ai ni mea mate e leʻi faʻamautuina, e faʻaalia ai polo malepelepe poʻo ni polo ua leaga.
4. Pe a le ogaoga le matala o le 'au ma le faʻamau, o le ai ai se faʻalavelave faʻafefe uʻamea.Pe a tolotolo le mama pito i fafo i le pito ufiufi pu, o le a maua ai le malosi ma le le tutusa maualalo-alave pisapisao ma vibration (lea e ono mou atu pe a uma radial uta).

Taimi meli: Feb-09-2023