Ua aveese e Saina tapulaʻa, o le a fausia fale gaosi oloa e 4 i Saina i le 2023

O le soloia atoatoa o tapula'a i tupe teufaafaigaluega mai fafo i le vaega o gaosiga" o le tala fou lea na faalauiloaina e Saina i le tatalaina o le sauniga lona tolu "One Belt, One Road" International Cooperation Summit Forum.
O le a le uiga o le ave'esea atoa o tapula'a mo tupe teufaafaigaluega mai fafo i le vaega o gaosiga?O le a se aafiaga o le a aumaia?O le a le faailo manino na tatalaina?中国取消限制,2023年4家电机外资巨头在华建厂
O le a le uiga o le “fa'aleaogaina atoa”?
Na taʻu atu e Chen Wenling, o le pule sili o le tamaoaiga, sui faatonu o le Komiti Faafoe ma le sui faatonu o le Komiti Aʻoga a le China Center for International Economic Exchanges, i le Sino-Singapore Finance e faapea, o le aveesea atoatoa o tapulaʻa i luga o tupe teufaafaigaluega mai fafo i le vaega o gaosiga o lona uiga o Saina fale gaosi oloa o le a faʻaauau pea ona suia ma faʻaleleia i le lumanaʻi.E leai se pa puipui e ulufale mai ai tupe mai fafo.
O Bai Ming, o se sui o le Komiti o Aʻoaʻoga Maualuga a le Matagaluega o Pisinisi Suʻesuʻega Inisetiute, na taʻu atu i se tusitala mai Sino-Singapore Finance e faapea, o le mea moni, o le aveesea atoatoa o tapulaʻa i luga o tupe teufaafaigaluega mai fafo i le vaega o gaosiga o se laasaga ma lea laasaga. faiga.Na mua'i fa'asa'oloto i le sone pailate tau fefa'ataua'iga ma ua fa'asaolotoina nei.O le lautele ua faʻalauteleina i le atunuʻu atoa, ma o le sone pailate fefaʻatauaʻiga saoloto ua faʻalauiloaina ma toe faʻatusalia i le atunuʻu atoa.Ua mae'a le fa'agasologa mai le pailate e o'o i le si'itia ma o se tulaga mautinoa.
I le aso 27 o Setema, na taʻua ai e le Sui Minisita o Pisinisi Sheng Qiuping i se fonotaga a le au tusitala e faapea, i le taimi nei, o le lisi le lelei mo le faʻafaigaluegaina o tupe mai fafo i totonu o le pailate free trade zone ua "faʻamamaina" le pisinisi gaosi oloa, ma o le isi laasaga o le taulaʻi atu. i luga o le faʻalauiloaina o le tatalaina o pisinisi tautua.O le a galulue le Matagaluega o Pisinisi ma matagaluega talafeagai e faʻatautaia suʻesuʻega loloto ma faʻalauiloa le faʻaititia o le lisi le lelei o tupe faʻafaigaluega mai fafo i sone fefaʻatauaʻiga saoloto.I le taimi lava e tasi, o le a matou faʻalauiloaina le faʻaofiina o se lisi le lelei mo fefaʻatauaʻiga auaunaga i tuaoi ma taʻitaʻia le faʻalauteleina o le tatalaina o le atunuʻu.
O le a se aafiaga o le a aumaia?
I le manatu o Bai Ming, o le aveeseina atoa o tapulaa i tupe teufaafaigaluega mai fafo i le vaega o gaosiga, i le tasi itu, o se ata atoa o le tatalaina o le maualuga o Saina, ma i le isi itu, o le manaʻoga foi mo le atinaʻeina o le fale gaosi oloa lava ia.
Na ia faʻaalia o le tele o lo tatou avanoa, o le tele foi lea o avanoa mo le galulue faʻatasi, ona o le maualuga o le atinaʻeina o fale gaosi oloa a Saina e manaʻomia ai le faʻaogaina o tulaga faʻavaomalo maualuga.E na'o le tatalaina atoatoa e mafai ai ona tatou fa'amalieina le fa'asoaina o punaoa o le lalolagi.Aemaise lava i le tulaga o loʻo agai atu Saina mai se atunuʻu tele gaosiga i se atunuʻu malosi gaosi oloa, o avanoa e maua mai i le tatalaina e tatau ona faamamafaina.
E talitonu Bai Ming o le fa'asaoloto atoatoa o le a fa'atupuina ai ni fa'atauva'a fa'atauva'a i kamupani gaosi oloa i totonu o le atunu'u.I lalo o le mamafa, o le a ola le tagata sili ona malosi.Kamupani o loʻo iai le malosi faʻatauva o le a mafai ona tatalia le mamafa ma e sili atu le avanoa mo atinaʻe.Ona o le tele o le manuia o se kamupani, o le tele o kamupani mai fafo e naunau e galulue faʻatasi ma ia pe a ulufale i le maketi a Saina.I lenei auala, e mafai ona latou faaatoatoaina tulaga lelei o le tasi ma le isi ma tuputupu aʻe tele ma malosi.Ae sili atu le taua, o le aʻoaʻoina mai le malosi o isi e ala i le galulue faʻatasi o le a faʻaopoopoina ai le malosi fou i le suiga ma le faʻaleleia o fale gaosi oloa a Saina.
 
E fa afi afi na faʻafaigaluegaina i Saina i le tolu kuata muamua o le 2023

Nord Yizheng falegaosimea na faʻatinoina aloaia, faʻatasi ai ma se fuafuaga faʻaletausaga o le 400,000 faʻaititia ma le 1 miliona afi.
I le taeao o Aperila 18, na faia ai e le Siamani NORD se sauniga faʻapitoa i lona falegaosimea fou i Yizheng, Jiangsu.O le manuia o le faataunuuina o le sauniga na faailogaina ai le tatalaina aloaia o le falegaosimea fou a le NORD – NORD (Jiangsu) Transmission Equipment Co., Ltd.O loʻo lipotia mai o le North Yizheng factory o le a amata fausia ia Oketopa 2021, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le gaosiga o le 18,000 sikuea mita ma le faʻaletausaga o le 400,000 faʻaitiitia ma le 1 miliona afi.O lenei falegaosimea o le lona fa lea o fale gaosi oloa na fausia e le NORD Group i Saina ma o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻamalosia ana tupe faʻaalu i le maketi a Saina.Ole fa'atonuina ole la'au NORD Yizheng ose mea taua tele.O le a fa'amalieina falegaosimea a le NORD i Suzhou ma Tianjin ma fa'aleleia atili ai le gaosiga o le gaosiga ma le auaunaga fa'atau i Saina.
O le aofaʻiga o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 10 piliona yuan!Saiwei Transmission nofoia Foshan
I le aso 6 o Me, Saiwei Industrial Reducer (Foshan) Co., Ltd., o se lala e pulea atoa e Saiwei Transmission (Saina) Investment Co., Ltd., ma le manuia o le ofo mo Lungui, o loʻo i Daliang Street, Shunde District, mo le 215.9 miliona. yuan i le 3 i le afiafi i lea lava aso.Le fanua i sisifo o le auala (e tusa ma le 240 eka).O le poloketi o loʻo faʻamoemoe e maua le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 10 piliona yuan ma o le a fausia ai le tele o fale gaosi oloa i Saina i Saute.
Ole Siamani SEW South China Manufacturing Base Project (lea ua ta'ua mulimuli ane o le SEW Project) o lo'o i ai le aofa'iga o fanua e tusa ma le 392 eka ma o lo'o fa'alauiloa i vaega e lua.Ole fua faatatau ole fola ole vaega muamua ole fanua ole poloketi (e tusa ma le 240 eka) e le itiiti ifo ile 1.5.O loʻo fuafua e lisiina mo le faʻatau atu i le kuata muamua o le 2023. O le a maeʻa ma tuʻuina i le gaosiga i le 2026.O loʻo faʻamoemoeina o le a sili atu i le 10 piliona yuan le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega a le poloketi, lea o le faʻafaigaluegaina o aseta tumau (e aofia ai le tau o fanua) o le a le itiiti ifo i le 500 miliona US tala poʻo le tutusa ma le RMB, ma le averesi o tupe maua lafoga faaletausaga. o vaega taʻitasi o le poloketi o le a le itiiti ifo i le 800,000 yuan / tausaga mai le tausaga e ausia ai le gafatia.mu.
Nidec (muamua Nidec), o le gaosiga o afi sili ona tele i le lalolagi, tatala lona ofisa autu o Saina i Saute i Foshan
I le aso 18 o Me, na faia ai le sauniga amata o le Nidec's South China headquarters ma le R&D center project i le eria o Nanhai o Sanlong Bay, Foshan.I le avea ai o se kamupani faʻasalalau faʻasalalau i le eletise ma le eletise ma le tele o le gaosiga afi afi, o le Nidec's South China headquarters ma le R & D centre o le a taulaʻi atu i taʻavale eletise, faʻapea foʻi ma le eletise eletise, faʻatonuga o gaioiga ma isi pisinisi i le matata o pisinisi. masini, ma taumafai e avea ma taitai alamanuia.Ose kamupani iloga i totonu o le atunuu.
O le poloketi o loʻo i totonu o le Xinglian ERE Technology Park, Itumalo o Nanhai, Sanlong Bay, e aofia ai le sili atu i le 6,000 sikuea mita.O le a fausia ai se nofoaga autu a Saina i Saute ma le R&D nofoaga e tuufaatasia ai le R&D ma le pulega o galuega faatino, maketiina, pulega tau pulega ma isi galuega.
BorgWarner: Fa'atupe le 1 piliona i fale gaosi afi e tu'u i le gaosiga
I le aso 20 o Iulai, o le fale gaosi Tianjin o BorgWarner Power Drive Systems, o se taʻitaʻi o le lalolagi i vaega taʻavale, na faia se sauniga tatala.O le falegaosimea o le a avea ma nofoaga sili ona taua a BorgWarner i Saina i Matu.
E tusa ai ma faʻamatalaga na faʻaalia muamua, o le a amata le poloketi i Tianjin ia Iulai 2022, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe faʻaalu e 1 piliona yuan.Ua fuafua e fausia i ni vaega se lua.O le vaega muamua o le poloketi o le a fausia 13 laina otometi atoatoa gaosiga, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o oloa fou ma le lagolagoina o le atinaʻeina o laina gaosiga, suʻega faʻamaonia suʻega, ma isi.
I le faʻaopoopoga i le faʻatupeina o loʻo taʻua i luga i le pisinisi afi, talu mai lenei tausaga, o pulega mai kamupani faʻavaomalo e pei o Tesla, JPMorgan Chase, ma Apple na asiasi malosi i Saina;Volkswagen Group ua teu faʻafaigaluega pe tusa ma le 1 piliona euros e faʻatuina ai se suʻesuʻega ma faʻafouina nofoaga autu i Hefei e taulaʻi i taʻavale eletise fesoʻotaʻi atamai.ma nofoaga fa'atau;O le Danfoss Group, le kamupani pusaaisa a le lalolagi, ua fa'alauiloa se nofoaga autu mo su'esu'ega ma su'esu'ega i Saina… O lo'o fa'aauau pea ona fa'atuputeleina le loloto ma le lautele o le fa'atulagaina o tupe fa'afaigaluega mai fafo i Saina.


Taimi meli: Oke-25-2023