Fuafuaga musumusuga: mumu ma pa'epa'e masini MG MULAN totonu fa'afanua aloa'ia

I ni nai aso talu ai, na faʻaalia aloaia ai e MG ata o totonu o le MULAN faʻataʻitaʻiga.E tusa ai ma le ofisa aloaia, o le totonugalemu o le taavale e musuia e le mumu ma le paʻepaʻe masini, ma e iai se lagona o tekinolosi ma faiga i le taimi e tasi, ma o le a tau i lalo ole 200,000.

taavale i le fale

taavale i le fale

Va'ai i totonu, MULAN fa'afetai i le masini mumu ma le pa'epa'e i lanu fa'atusa.O lanu mumu ma paʻepaʻe e aumaia ai se faʻaaliga malosi, faʻatagaina oe e nofo i totonu ma toe foʻi i lou laʻititi mo sina sekone.E mafai ona vaʻaia o le taʻavale fou e faʻaaogaina se uili faʻataʻavalevale pito i lalo, faʻatasi ai ma se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se faʻamautu faʻatonuga tutotonu, e aumaia ai se siosiomaga faʻatekonolosi lelei.

taavale i le fale

taavale i le fale

taavale i le fale

I faʻamatalaga, o le taʻavale fou e faʻaaogaina foi le mamanu o le ea malulu o le elemene manoa, faʻatasi ai ma le ki-type shift lever, ua manino le faʻaleleia.E le gata i lea, o le taavale fou foi e faʻaaogaina nofoa mumu, paʻepaʻe ma uliuli, lea e faʻamaonia ai le siosiomaga taʻaloga.

SAIC MG MULAN 2022 fa'asologa maualuga

I le toe tepa i tua i foliga vaaia, o le taavale fou e faʻaaogaina se sitaili mamanu fou, ma o le vaaiga atoa e sili atu le taʻaloga.Aemaise lava, o le taʻavale ua faʻapipiʻiina i moli uumi, vaapiapi ma maʻai, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le ea e tolu-vaega i lalo, lea e matua faʻamalosi.O le mea moni, o le laugutu pito i luma e foliga mai i se suo e fa'aleleia atili ai le si'osi'omaga malosi o le ta'avale.

SAIC MG MULAN 2022 fa'asologa maualuga

SAIC MG MULAN 2022 fa'asologa maualuga

O le itu e faʻaogaina se faʻasologa o tuaoi, ma o le taualuga faʻamau ma faʻamau e faʻapipiʻi petal e faʻaopoopoina ai se lagona masani i le taavale fou.O le pito i tua o le taavale fou ei ai se foliga faigofie, ma o le Y-foliga taillights converge i le LOGO tutotonu, lea e matua iloagofie.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻapipiʻiina foi le taʻavale ma se spoiler lapopoa ma se faʻasalalauga pito i lalo, o loʻo i ai se siosiomaga malosi taʻaloga.E tusa ai ma le tele o le tino, o le taavale fou o loʻo i ai le umi, lautele ma le maualuga o le 4287/1836/1516mm ma le wheelbase o le 2705mm.

SAIC MG MULAN 2022 fa'asologa maualuga

E tusa ai ma le malosiaga, e tusa ai ma le faʻamatalaga aloaia, o le taavale fou o le a faʻapipiʻiina i se afi eletise tumau maneta faʻatasi ma le malosi maualuga o le 449 horsepower (330 kilowatts) ma le maualuga o le 600 Nm, ma lona 0-100km. /h fa'avavevave na'o le 3.8 sekone.I le taimi lava e tasi, o le taʻavale fou ua faʻapipiʻiina i le SAIC's "Cube" maa, lea e faʻaaogaina ai le LBS pepelo-ituaiga sela ma tekonolosi CTP, ina ia maualalo le mafiafia o le pusa maa atoa i le 110mm, o le malosi malosi e oʻo atu i le 180Wh. /kg, ma o le folauga i lalo o tuutuuga CLTC e 520km.E tusa ai ma le faʻatulagaina, o le a faʻapipiʻiina foi le taavale fou i le XDS curve dynamic control system ma le tele o faiga faʻatautaia atamai i le lumanaʻi.

E taua le matauina o le taavale ua uma ona faailoa atu pe o se lomiga maualalo-mana.O loʻo faʻapipiʻiina i se taʻavale afi faʻataʻitaʻiga TZ180XS0951 gaosia e United Automotive Electronics Co., Ltd., ma lona malosi maualuga e 150 kilowatts.I tulaga o maa, o le taavale fou o le a faʻapipiʻiina i se pusa lithium maa na gaosia e Ningde Yikong Power System Co., Ltd.


Taimi meli: Iul-04-2022