Na manatua e Ford Mustang Mach-E i se tulaga lamatia o le sola ese

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, talu ai nei na manatua ai e Ford 464 2021 Mustang Mach-E taʻavale eletise ona o le lamatiaga o le leiloa o le pulea.E tusa ai ma le 'upega tafaʻilagi a le National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), o nei taʻavale e ono i ai le faʻaogaina o le eletise ona o faʻafitauli i le polokalama faʻatonutonu, e mafua ai le "faʻavavevave faʻafuaseʻi, faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, feʻaveaʻi taavale e leʻi mafaufauina, poʻo le faʻaitiitia o le malosi," faʻateleina le avanoa fa'alavelave.tulaga lamatia.

O le toe manatua o loʻo taʻua ai o le polokalama faʻaletonu na faʻafou le saʻo i se "faʻataʻitaʻiga mulimuli ane tausaga / faila faila", lea na iʻu ai i faʻamatalaga sese mo le leai o ni tau i luga o le axle fesoasoani.

Fai mai Ford i le maeʻa ai o se iloiloga o le mataupu a lana Critical Issues Review Group (CCRG), na faʻamautu ai o le Mustang Mach-E atonu na "maua sese se lamatiaga i le pito i luga o le au autu, ma mafua ai ona ulufale le taavale i se tulaga faʻatapulaʻaina. ”.

Le fa'aleleia: O le a fa'aola e Ford fa'afouga OTA i lenei masina e fa'afou ai le komipiuta e pulea ai le powertrain.

Pe o le mataupu o loʻo aʻafia ai taʻavale Mustang Mach-E i totonu o le atunuʻu e le o manino i le taimi nei.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e Sohu Auto, o le faʻatauga i totonu o le Ford Mustang Mach-E ia Aperila e 689 iunite.

 


Taimi meli: Me-21-2022