Malosiaga fou ata |O a mea manaia e uiga i faʻamaumauga fou o taavale afi ia Aukuso

Ia Aukuso, e 369,000 taavale eletise mama ma 110,000 plug-in hybrids, e 479,000 le aofaʻi.O faʻamatalaga atoatoa o loʻo lelei tele.A va'ai i uiga loloto, o lo'o i ai ni uiga:

Faatasi ai ma le 369,000 taavale eletise mama, SUVs(134,000),A00(86,600)ma vaega A- (74,800) o loʻo i luma nei.ET5 e sau.

I le taimi nei, o le faʻatonuga o PHEVs e faʻapitoa tele i tulaga o faʻailoga, ma o loʻo faʻapipiʻi foi i SUV i tulaga o le faʻavasegaina.Faatasi ai ma le ulufale mai o Haval, Changan, Great Wall ma Chery, o le faatinoga o lenei maketi i le 2023 o le a sili atu ona paleni.

O le maualuga o le A00 ua pa'u i lalo ifo o le 20% i le faiga atoa.I le tau o loʻo iai nei, e pei ona matou fai atu muamua, e le leaga le mautu o le maketi i le 1 miliona.Faatasi ai ma le faʻaititia o Chery, naʻo Wuling ma Changan o le a faʻaauau.

ata

▲Ata 1.Aotelega o fa'amaumauga mai ia Ianuari ia Aukuso 2022

Vaega 1

Vaitafe ma vaituloto fa'apipi'i

Ua matou va'aia e le'o fa'aitiitia pea le tau o ma'a, o le a maua avanoa PHEVs/EREVs e 'ese'ese malosi ma'a.O le mea moni, e oʻo atu i le 2023, e oʻo lava i HEV o le a maua avanoa.Afai e aveese taavale i lalo ole A0, o le fua faatatau o le eletise mama i le plug-in hybrid o le 2.34: 1 i oloa i luga aʻe o le A-vasega, ma o nei faʻamatalaga o le a fetuunai.

SUV:134,000 iunite vs. 64,000 iunite.Afai tatou te vavae ese, e mafai ona tatou vaʻaia o le sapalai o loʻo i ai nei o SUV eletise mama e matua lava, aʻo tautala faʻapitoa, o SUVs plug-in ua faatoa amata ona lauiloa i le maketi.Ae maise i le tele o Changcheng nei(Haval + WEY), Geely(Emgrand, Changan ma Chery, fa'atasi ai ma fa'amoemoega ma fesili sa fa'atino lelei i lea vaega.

Ta'avale C-vasega:Ole fua faatatau ole taimi nei ole 25300vs14783, ma e leai ni faʻataʻitaʻiga lauiloa i le taimi nei.

Ta'avale B-vasega:Faatasi ai ma le faʻavaivaia o le Faʻataʻitaʻiga 3, o le mana eletise mama o le a faʻaaogaina e vaʻai ai ET5;o lo'o i ai moni lava le tele o le avanoa e fa'apipi'i ai, e fa'atatau i le fa'alauiloaina e kamupani ta'itasi le oloa.

Ta'avale A-vasega:75,000 vs 25,000, aua e te popole tele i lenei mea, aua o le 2B taavale e sili ona tele, afai e te faʻatusatusaina le aofaʻi o le C-end, atonu o le A-class plug-in personal use e sili atu.

O le mea lea, e foliga mai o lenei tausaga, faʻatasi ai ma le maualuga o le malosi fou o loʻo faʻagesegese i lalo, o le atinaʻeina o le eletise mama e le o manino.O le tele o fa'ata'ita'iga e suitulaga i le Fa'ata'ita'iga 3 ma le Fa'ata'ita'iga Y, ae e le tele se manatu fou e ta'avale solo.

ata

▲Ata 2.Fa'atusatusaga o le eletise mama ma le plug-in hybrid

O lo'o iai nei le fa'atonuga o plug-in hybrids e fai si maualuga.BYD, le siamupini, e tusa ma le 70% o le aofaʻi.O le tulaga lona lua o le Celis.Ou te manatu pe a uma ona taai i luga, o le a matua lava le sapalai o lenei vaega.

ata

▲Ata 3.Fa'ailoga tulaga o plug-in hybrid

Aisea?O le tautalaga sa'o, e leai se eseesega tele i le va o le PHEV ma le suauu mama taavale.Suia le powertrain ma ua uma le ausia.O le mea lea, o le teufaafaigaluega i lenei vaega o le a mafai ona gaosia oloa i le 2023. O le tupe faʻaalu mulimuli e leai se mea e sili atu nai lo le suia o se vaega patino o au lava taavale afi, ma o le tuputupu aʻe e vave tele.

ata

▲Ata 4.Le fa'afanua vevela fa'avasegaina o le plug-in hybrid ma fa'ata'ita'iga i le SUV

Vaega 2

Su'esu'ega o ta'avale eletise mama

O faʻataʻitaʻiga eletise mama na matou vaʻaia ia Aokuso o mea tuai uma, dolphins mo tagata faʻatau taʻitasi.O le faʻatau atu o le 23,000 o se faʻateʻia tele.Faatasi ai ma le faaopoopoga o le 15,300 iunite o le Yuan Plus ma le 10,600 iunite o Aion Y, o nei taavale o loʻo faʻaituau pea.Mo le faʻaogaina o le aiga, o le saoasaoa o le tuputupu aʻe e moni lava i le va o le 100,000-150,000.

Ou te manatu mai le vaaiga o le faʻatupulaia o le faʻatauga o taavale eletise mama, ua amata ona gauai atu le au faʻatau i le faʻatinoina o tau, ma o le faʻatupulaia o le saoasaoa o taavale malosi fou, e taugata tele, e leʻo vave pei ona faʻamoemoeina.E mafai ona iloa pe a filifilia e tagata faʻatau oloa, o le tau o taavale malosi fou o se mea taua.O loʻo faʻamoemoeina o le maketi i le 2023 o le a sili atu ona manino le puleaina e tau.

ata

▲Ata 5. Su'esu'ega o fa'ata'ita'iga eletise mama

Aotelega: A fua i le tulaga o loʻo i ai nei, pe a faʻapipiʻi atoatoa taavale faʻapipiʻi, o le a sili atu le faʻaogaina o taavale eletise mama.Se'i vagana ai se vaega to'aitiiti o tagata fa'aoga o lo'o tulituliloa le fa'atauga maualuga, o i latou sa masani ona filifili ta'avale la'ititi ma SUV sa masani ona fa'atauina le 130,000 ta'avale suau'u, ae o lea ua va'ava'ai mo ni ta'avale malosi fou e sili atu ona taugata.O le faʻatauga faʻatau a tagata faʻatau i le maketi Saina e leʻi suia.


Taimi meli: Sep-21-2022