Ua talosaga Huawei mo pateni masini fa'amafanafana

I ni nai aso talu ai, na talosaga ai Huawei Technologies Co., Ltd. mo se pateni mo se masini faʻamafanafana taʻavale ma maua ai le faʻatagaina.E suitulaga i le radiator masani ma le manava malulu, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le pisa o taavale ma faʻaleleia le poto masani o tagata.

E tusa ai ma faʻamatalaga pateni, o le faʻaogaina o le vevela o loʻo aofia ai se sui o le vevela e pei o le faʻafeiloaʻiga o le vevela, lea e faʻatautaia le vevela galue o le masini faʻavevela i le faʻaogaina o le ea.Tuuina atu galuega radiator.

O lenei faʻatulagaga e mafai ona faʻasaoina le avanoa faʻapipiʻi o le masini faʻamafanafana, faʻaleleia le gafatia o le vevela atoa, ma faʻasaoina lelei le tau o le faʻatulagaina i luga o le faʻavae o le faʻamalieina o manaʻoga o le faʻataʻitaʻiga mamanu mamanu.E le gata i lea, o lenei fofo e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se radiator ma se faʻamafanafana faʻapitoa, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le pisapisao galue, faʻaleleia le poto masani o tagata, ma iai uiga o le faʻaolaina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.


Taimi meli: Sep-17-2022