Ia Oketopa, o le aofaʻi o le faʻatauga a Saina o pasi fou malosi e 5,000 iunite, o se siʻitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 54%

I le lima tausaga ua tuanaʻi, o le televave o le atinaʻeina o taavale fou malosi i totonu o loʻu atunuu o loʻo faʻaauau pea le faʻateleina o le manaʻoga mo pasi i le taulaga e sui ai taʻavale tiso, ma aumaia ai le tele o avanoa maketi mo pasi e leai ni faʻamalama ma talafeagai mo le maualalo. -gaioiga saoasaoa vave.Ae ui i lea, o pasi fou malosi mai le 2019 i le 2022 e leʻi faʻalauteleina i le maketi e ese mai i pasi, ma e oʻo lava ifa'aitiitia ile vaega e le o fa'agaioiga ona o le fa'aitiitia o tau fa'atinoga o fesoasoani.O le fetuutuuna'i o le maketi fou o pasi malosi o lo'o i lalo o le mamafa tele.

I le 2022, o le a faasolosolo malie lava ona atinaʻe taʻavale malosi fou mai fesoasoani, ae o loʻo maualuga pea le mamafa o le maketi fou o pasi.Ia Oketopa 2022, o le aofaʻi o faʻatauga o pasi fou malosi e 5,200 iunite, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga o le 54% ma le faʻaopoopoga o le masina i le masina e 19%.Mai Ianuari ia Oketopa 2022, o le aofaʻi o faʻatauga o pasi fou malosi e 32,000 iunite, o se faʻataʻitaʻiga lelei ma le siʻitia o le 12%.E ui ina vaivai le tulaga lautele o le maketi o pasi fou malosi ma ua afaina tele le faʻamaʻi, ae ose aafiaga le tumau.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le taua o le puipuiga o le lagi lanumoana, o le atinaʻeina o taavale afi o loʻo feagai ma se faʻalavelave tele.O pasi lapopoa ma feololo o le totonugalemu lea o felauaiga fou i le taulaga.O pasi fou malosi e i ai tulaga lelei tele.O femalagaiga lautele i taulaga o lo'o avea pea ma maketi autu mo pasi fou malosi.

1. Fa'atinoga o pasi fou malosi ile 2022

ata

I tausaga talu ai nei, o le faʻatauga o pasi fou malosi o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia teisi le lelei, o se vaega foi o le manaʻoga laiti ma tumu.Ia Oketopa 2022, o le aofaʻi o faʻatauga o pasi fou malosi e 5,200 iunite, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga o le 54% ma le faʻaopoopoga o le masina i le masina e 19%.Mai Ianuari ia Oketopa 2022, o le aofaʻi o faʻatauga o pasi fou malosi e 32,000 iunite, o se faʻataʻitaʻiga lelei ma le siʻitia o le 12%.

2. Uiga tuputupu aʻe o taavale pasese

ata

Ia Oketopa 2022, o le faʻatinoga o pasi fou malosi sa fai si lelei, ma o le faʻatauga i lea tausaga ma lea tausaga sa matua mafolafola, lea e tutusa lava ma Oketopa 2020. Na atagia lea i le faanatinati e faʻapipiʻi i le kuata lona fa, ae o le tulaga faʻamaʻi ma le leai o se tupe i le lotoifale na mafua ai ona le lava le manaʻoga.

E fai si lavelave le tulaga o le laiseneina o pasi fou malosi, ma ua tumu le maketi o pasi, ae o taavale malosi fou o loʻo tumau pea le manuia.

3. Fa'ailoga oloa o pasi fou malosi

ata

O oloa fou a le pasi malosi a Saina o loʻo atinaʻe i le itu o le eletise mamama tetele.O oloa o pasi fou malosi ua faasolosolo malie, o pasi tetele ma feololo ua avea ma malosiaga autu, ma ua faasolosolo malie lava ona avea le maketi o pasi laiti ma vaega o le logistics.

I le su'esu'ega, o nisi o pasi mama e iai le prefix 5 sa le'i aofia ai.O le manatu autu ona o le tele o pasi laiti ma mama i totonu o taavale faʻapitoa, e tatau ona avea ma manaʻoga mo taavale faʻapitoa, ae le o se vaega o taavale pasese ma pasi lautele.

4. Fa'aoga uiga o pasi fou malosi

ata

O lo'o fa'atupula'ia le aofa'i o pasi fou malosi i femalaga'iga lautele i le taulaga.I le 2022, o le vaega o felauaiga lautele i le DAC o le a faʻaitiitia laʻititi pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2021, ae o le a oʻo lava i se tulaga maualuga e tusa ma le 80%.

O pasi lapopoa ma feololo e masani ona faʻaaogaina mo felauaiga lautele.E leai se maketi mo le malosi fou o pasi tetele ma feololo mo isi faʻamoemoega, pe faʻasolosolo malie le maketi.O se fa'aaliga fo'i lea o le leai o se fa'atauva'a maketi o pasi fou malosi e mafua mai i le fa'aitiitia o le tele o fesoasoani.

Ole avanoa ole maketi mo plug-in hybrids e matua la'ititi lava, e masani lava o pasi uma, ma e leai se isi maketi nai lo lena.Ae ui i lea, o le maketi o taavale afi eletise lata mai nei ua toe malosi, lea e tatau foi ona gauai atu i ai.

5. O le faʻatinoga o le maketi faʻaitulagi o loʻo faʻasolosolo faʻaleleia

ata

I le taimi nei, o le tulaga o taʻavale malosi fou e suitulaga i taʻavale masani i totonu o taulaga tetele ma feololo e iloagofie.Aemaise lava, o le faʻatauina o taavale pasese i totonu o taulaga e faʻatapulaʻaina le faʻatau e malosi, ma o le aofaʻi o faʻatauga e sili ona tele i taulaga tetele e aunoa ma ni faʻatauga faʻatau, ae o le manaʻoga mo taʻavale masani i ia taulaga tetele ma feololo e fai si vaivai.

Faatasi ai ma le mamafa o le puipuiga o le siosiomaga ma le faalauiloaina o aia tatau i auala, o taavale eletise i lalo o le 6 mita i le megacity maketi na faia lelei, aemaise lava taavale eletise pasese mama ma le maualuga o le 5.9 mita na faia lelei.

6. Eseesega o Pisinisi Fou Malosiaga i le 2022

ata

E tele naua kamupani pasi, ma e le malosi tele le auai o kamupani tetele.Ae ui i lea, ua tele pasi mama na faʻapipiʻiina i Changan talu ai nei.O taʻavale tetele ia Oketopa na lelei tele, ma Zhengzhou Yutong, Shanghai Sunwin, Suzhou Jinlong,ChanganTa'avale, ma Beiqi Foton o lo'o lelei le fa'atinoga.

E le mafai ona luluina le tulaga faatauva o kamupani pasi masani.O le "teu faʻafaigaluega mo maketi" o malosiaga fou o se ala pupuu mo le loloto o le faʻaitulagi faʻaitulagi, ma o le faʻatinoga o oloa o le tomai faʻavae lea mo faʻailoga mai fafo e faʻalautele a latou maketi.

O uiga faʻaitulagi o pasi fou malosi o loʻo faʻaalia pea, ma o kamupani taʻavale tetele o loʻo i ai punaoa lelei i le lotoifale, e fausia ai se tulaga lelei tau atinaʻe.

7. I le 2022, o pisinisi i maketi faʻaitulagi eseese o le a matua ese lava

ata

Ia Oketopa 2022, Shanghai, Hubei, Zhejiang, Sichuan, Chongqing, Jiangsu, Guangdong, Beijing, ma isi o le a sili ona malosi le faatinoga o pasi fou malosi.O atina'e autu fa'apitonu'u e masani lava ona lelei le fa'atinoina o galuega i totonu o le atunu'u, ma o mea tau tupe uma a le atunu'u o lo'o aloa'ia ma lagolagoina atina'e autu.

Ona o le faateleina o le vaega o femalagaaiga taʻavale tumaoti pe a maeʻa le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le siʻitia o le aofaʻi o femalagaiga a le tagata lava ia lua-uili, o le manaʻoga mo le malosi fou i le maketi pasi e vaivai, e faigata tele mo kamupani pasi, ma fa'atauvaga maketi e fa'alauiloa e le tele o mea.


Taimi meli: Nov-23-2022