I le kuata muamua e tolu, o le siʻitia o loli mamafa malosi o loʻo manino i Saina maketi

Folasaga:I lalo o taumafaiga faifaipea a le "dual carbon" taʻiala, o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai loli mamafa malosi i le kuata muamua e tolu o le 2022. Faatasi ai ma i latou, o loli mamafa eletise ua maualuga tele, ma o le malosi sili ona malosi i tua atu o loli mamafa eletise o le sui lea. o loli mamafa eletise.

O matagi o le eletise o taavale o loʻo agi i le salafa o le lalolagi ma e iai se aafiaga loloto i le atinaʻeina o le alamanuia atoa.I le faaopoopo atu i le tauva i le maketi o taavale pasese, o loli eletise o se auala taua foi.

E pei lava o taʻavale pasese e eseese vaega e pei o SUV, MPV ma sedans, o loli eletise o le a iai foʻi vaega laiti, e aofia ai loli moli eletise, loli mamafa eletise, loli eletise eletise, loli eletise eletise ma pikiapu eletise.Faatasi ai ma le tele o vaega laiti, o loli mamafa eletise o loʻo faʻatinoina le matafaioi o le afi tuputupu aʻe autu.

I lalo o taumafaiga faifaipea o le "dual-carbon" fuafuaga, fou ernergyloli mamafa o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai i le tolu kuata muamua o le 2022. Faatasi ai ma i latou, o loʻo faʻatuputeleina le maualuga o loli mamafa eletise, ma o le malosi sili ona malosi i tua atu o loli mamafa eletise o le suia lea o loli mamafa eletise.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia mai ia Ianuari e oʻo ia Setema 2022, o le faʻaputuina o faʻatauga o loli mamafa eletise e 14,199 iunite, o se siʻitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 265.4%.Faatasi ai ma i latou, e 7,157 le aofaʻi o loli eletise mamafa na faʻatau atu, o se faʻaopoopoga e 4 (404%) pe a faʻatusatusa i le 1,419 taʻavale mai ia Ianuari ia Setema i le tausaga talu ai, e sili atu nai lo le maketi o loli eletise mai ia Ianuari ia Setema.

I le masina o Setema 2022, o le aofaʻi o faʻatauga o loli mamafa e mafai ona suia maa e 878, o se siʻitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 68.8%, o le 36.6 pasene maualuga atu nai lo le 40.6% o le tuputupu aʻe o loli mamafa eletise masani, ma sili atu le 49.6. % fua faatatau o le tuputupu aʻe o le maketi o loli mamafa eletise e toetoe lava 19.2 pasene togi.Ae ui i lea, na le lelei le 67% o le faʻatupulaia o le maketi fou o loli mamafa i le lata i le 1.8 pasene.

I le masina o Setema 2022, e mafai e le loli eletise mamafa ona sili atu i le maketi o loli mamafa eletise ona o loʻo i ai le lelei o le toe faʻaleleia vave o le eletise ma maualalo le tau faʻatau muamua nai lo faʻataʻitaʻiga masani o loli mamafa eletise, ma e sili atu ona fiafia i ai tagata faʻatau. .

Mafuaaga o le televave o le atinaʻeina o loli mamafa eletise

O le tasi o le mana'oga gafatia.Pe o loʻo i totonu o nofoaga tapuni e pei o mines ma faleoloa, poʻo luga o auala tatala e pei o laina lala, o loʻo i ai le manaʻoga tele o loli, lea na faʻateleina ai le atinaʻeina o le alamanuia agai atu i le taʻavale tutoʻatasi.

O le lona lua o le saogalemu.O loli e masani ona faimalaga i se mamao mamao, ma e faigofie lava ona paʻu le mafaufau o le avetaavale.O le aveta'avale tuto'atasi ua avea ma tekonolosi e fa'aitiitia ai fa'alavelave tau ta'avale la'u uta ma fa'amautinoa le saogalemu o aveta'avale.

O le lona tolu o le faʻataʻitaʻiga o le talosaga e fai si faigofie.Matou te iloa o loʻo i ai le tele o faʻatapulaʻa i luga o le tulaueleele faʻapisinisi o le avetaʻavale tutoʻatasi, ae ona o le faʻamautu ma le faigofie o le siʻosiʻomaga o loli uta, e masani ona faʻaogaina nofoaga e pei o mines, fale gaosi oloa, ma uafu.ma e le tele se aafiaga.Faʻatasi ma tulaga faʻapitoa faʻapitoa ma le tele o tupe faʻavae lagolago, ua vave ona ausia le atinaʻe.

I le suʻesuʻega mulimuli, o le atinaʻeina o le taʻavale tutoʻatasi e le ausia i le po, ma sili atu le faʻamamafa i le faʻatinoga moni.Pe o se taxi poʻo se loli, e manaʻomia le laasia o pa puipui tetele e lua o le faʻatinoga ma le saogalemu.I le taimi lava e tasi, i le laasaga ma lea laasaga o le atinaʻeina o le avetaʻavale e leai ni taʻavale, kamupani tekonolosi Initaneti, kamupani taʻavale masani, ma le tele o faʻatau oloa i le vaega o alamanuia e tatau ona galulue faʻatasi e tuʻuina atu le taʻaloga atoa i o latou lava lelei ma fausia se mamanu fou tau pisinisi. .


Taimi meli: Nov-02-2022