Fai mai Li Bin: O le a avea le NIO ma se tasi o kamupani sili e lima i le lalolagi

Talu ai nei, na fai mai ai Li Bin o le NIO Automobile i se faatalanoaga ma le au tusitala o Weilai na fuafua muamua e ulufale atu i le maketi a Amerika i le faaiuga o le 2025, ma fai mai o le NIO o le a avea ma se tasi o kamupani sili e lima i le lalolagi i le 2030.

13-37-17-46-4872

Mai le vaaiga o loʻo i ai nei, o kamupani tetele e lima faʻavaomalo, e aofia ai Toyota, Honda, GM, Ford ma Volkswagen, latou te leʻi aumaia le lelei o le taʻavale afi i le vaitau fou o le malosi, lea na tuʻuina atu ai foʻi i totonu o kamupani fou malosi. .Avanoa mo le so'a i se tulimanu.

Ina ia fetaui ma masani a tagata Europa faʻatau, ua faʻatinoina e le NIO se faʻataʻitaʻiga e taʻua o le "subscription system", lea e mafai ai e tagata faʻaoga ona totogi se taavale fou mai le itiiti ifo i le tasi le masina ma faʻavasegaina se vaitaimi lisi tumau o le 12 i le 60 masina.E manaʻomia e tagata faʻaoga le faʻaalu o tupe e totogi ai se taʻavale, ma e fesoasoani le NIO ia i latou i le tausiga o galuega uma, e pei o le faʻatauina o inisiua, tausiga, ma e oʻo lava i le suia o maa i le tele o tausaga mulimuli ane.

O lenei faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina taavale, lea e lauiloa i Europa, e tutusa ma le suia o le auala muamua o le faʻatau atu o taavale.E mafai e tagata fa'aoga ona mautotogi taavale fou i le loto, ma o le taimi totogi e fai lava si fetuutuunai, pe a latou totogi e fai se oka.

I lenei faatalanoaga, na taʻua ai foi e Li Bin le isi laasaga o le NIO, faʻamaonia le i ai o le faʻailoga lona lua (i totonu ole igoa ole igoa Alps), o ana oloa o le a faʻalauiloa ile lua tausaga.E le gata i lea, o le ituaiga o le a avea foi ma se lalolagi atoa ma o le a alu foi i fafo.

Ina ua fesiligia pe na faapefea ona ia mafaufau e uiga ia Tesla, fai mai Li Bin, "Tesla o se taʻavale faʻaaloalogia, ma e tele mea ua matou aʻoaʻoina mai ia i latou, e pei o le faʻatau saʻo ma le auala e tipiina ai le gaosiga e faʻaleleia ai le lelei."Ae o kamupani e lua e matua ese lava, Tesla o loʻo taulaʻi i tekinolosi ma le lelei, ae o le NIO e taulaʻi i tagata faʻaoga.

E le gata i lea, na taʻua foi e Li Bin o le NIO e fuafua e ulufale i le maketi a Amerika i le faaiuga o le 2025.

O faʻamatalaga lata mai o lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai i le kuata lona lua, na ausia e le NIO tupe maua o le 10.29 piliona yuan, o le faʻatupulaia o le 21.8% i lea tausaga ma lea tausaga, faʻatulagaina se maualuga fou mo le kuata e tasi;tupe gau o le 2.757 piliona yuan, o se siitaga o le 369.6% i lea tausaga ma lea tausaga.I le tulaga o tupe mama, ona o tulaga e pei o le si'itia o tau o mea mata'utia i le kuata lona lua, o le tupe faasili o tupe a le NIO na 16.7%, i lalo 1.4 pasene mai le kuata muamua.O le tupe maua lona tolu o le kuata e faʻamoemoe e 12.845 piliona-13.598 piliona yuan.

I le tu’uina atu o ta’avale, e 10,900 ta’avale fou na tu’uina atu e le NIO ia Setema o le tausaga nei;31,600 taavale fou na tuʻuina atu i le kuata lona tolu, o se faʻamaumauga maualuga i kuata taʻitasi;mai Ianuari ia Setema i le tausaga nei, na tuʻuina atu e le NIO le aofaʻi o 82,400 taʻavale.

Faʻatusatusa ma Tesla, o loʻo i ai se faʻatusatusaga faʻatusatusa i le va o le lua.O faʻamaumauga mai le China Passenger Transport Association o loʻo faʻaalia mai ia Ianuari ia Setema i le tausaga nei, na ausia ai e Tesla Saina le faʻatau atu o le 484,100 taʻavale (e aofia ai tiliva i totonu ma faʻatau atu).Faatasi ai ma i latou, e sili atu nai lo le 83,000 taʻavale na tuʻuina atu ia Setema, faʻatulagaina se faʻamaumauga fou mo tiliva masina.

E foliga mai o le NIO o loʻo i ai se auala umi e alu ai e avea ma se tasi o kamupani taʻavale sili e lima i le lalolagi.Aua foi, o le faatauina atu ia Ianuari o le taunuuga lea o galuega pisi a le NIO mo le silia ma le afa tausaga.


Taimi meli: Oke-13-2022