Musk: Tesla Cybertruck e mafai ona faʻaaogaina e fai ma vaʻa mo sina taimi puupuu

I le aso 29 o Setema, na fai mai ai Musk i luga o se faʻasalalauga lautele,“O le Cybertruck o le a lava le vai e mafai ona avea o se vaʻa mo sina taimi puupuu, ina ia mafai ona laasia vaitafe, vaituloto ma e oʻo lava i sami e le mautonu.

O le pikiapu eletise a Tesla, le Cybertruck,sa muamuatatalaina ia Novema 2019,ma na faʻamaeʻaina lona mamanu ia Iuni 23, 2022, magaosiga o le a amata ile fale Texas ile ogatotonu ole 2023.I le amataga o lenei tausaga, na faʻaalia ai le faʻaaliga o le suti vai a Cybertruck i luga o le Initaneti.

ata.png

ata.png

E tusa ai ma lipoti, o le Cybertruck ua faʻapipiʻiina o le a liua i se catamaran, ma o loʻo i ai foi se fuafuaga e suia i se catamaran hydrofoil vave.I tulaga o le mana, o le Cybercat o le a faʻalautele atu i le lima afi fafo.e tuuina atu le unai.Ole saoasaoa ole vai ole catamaran masani ole a sili atu ile 22 knots, ma le saoasaoa ole hydrofoil Cybercat Foiler e mafai ona oʻo atu ile 35 knots.

ata.png

E tusa ai ma Musk, o leCybertruck e mafai ona faʻaaogaina e fai ma vaʻa mo sina taimi puupuu.Ua malamalama i aio taavale eletise e lamatia foi pe a ulu atu le vai i totonu o le fale ma mafua ai le faaleagaina o mea uma eletonika, ae afai e lelei le faʻamaufaʻailoga, e mafai e taʻavale eletise ona uia loloto atu nai lo taavale afi afi i totonu.

I le tulaga o le ola maa, e tusa ai ma le faʻafanua pateni na faʻaalia muamua, o le taʻavale o loʻo i ai se vaʻaiga e oʻo atu i le 610 maila, pe tusa ma le 980 kilomita.

ataata.png

I le avea ai o se loli eletise, o leCybertruck e masani lava ona i ai se galuega tolauapi.E le gata i le tulaga masani o le sapalai o le eletise, ua faamoemoe e maua ai avanoa e tolauapi ai, e aofia ai faleie, ogaumu ma e oo lava i mattresses.


Taimi meli: Oke-03-2022