Vaʻai faʻamaumauga o mea tetele na tutupu i le fale afi i le afa muamua o le 2023!

E sui fetu ma sui tausaga.O le autu o afi-maualuga ua toe talanoaina vevela, ma o upu autu e pei o le faʻaitiitia o le carbon ma le faʻaleleia atili o le lelei ma tulaga fou mo afi ua faʻatautaia i le afa muamua o le tausaga.I le toe tepa i tua i le afa muamua o le 2023, na faʻavasegaina e le faatonu mea taua o le pisinisi afi e tusa ai ma le tausaga!

Ianuari

Xiangdian Co., Ltd. na manumalo i le faailoga muamua o le 2022 Science and Technology Progress Award

 

I Ianuari 9, 2023, Xiangdian Electric Co., Ltd.'s "tele maneta motini tumau atoa totogi ma demagnetizing tekinolosi ma meafaigaluega tuufaatasia" manumalo le faailoga muamua o le Saina Electrotechnical Society's Scientific and Technological Progress Award.Na fa'amasinoina e le au popoto mai le 'au su'esu'e e faapea: “E maua ai se suiga fa'atekinisi auala mo le mamanu ma le gaosiga o mea fa'aeletise maneta tumau lavelave.O le aofaʻiga atoa o le faʻaaogaina ma le demagnetization tekinolosi o masini maneta tumau tumau o le muamua lea i le lalolagi ma o loʻo i le tulaga maualuga faavaomalo.

 

Fepuari

O tupe maua a Huichuan Technology na sili atu i le 20 piliona yuan mo le taimi muamua!

 

I le afiafi o Fepuari 6, 2023, Inovance Technology, o se taʻitaʻi i le faʻaogaina o mea tau pisinisi, na tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faʻatinoga.Inovance Tekonolosi faʻamoemoe e ausia tupe maua faʻagaioiga o le 21.532 piliona i le 25.121 piliona yuan i le 2022, o se faʻaopoopoga o le 20% i le 40% i luga o le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai;ina ia ausia se tupe mama e mafua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina o le 3.931 piliona i le 4.645 piliona yuan, o se siitaga i luga o le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai 10% i le 30%.O le taimi muamua lea ua sili atu ai le 20 piliona yuan o tupe maua faaletausaga a le Inovance Technology, ma o tupe maua ma tupe mama ua ausia ni maualuga fou.

 

 

Mati

Siemens ma le HBIS Group saini feagaiga felagolagomai

 

I le aso 10 o Mati, 2023, na sainia ai e Siemens se fa'amaumauga o le galulue fa'atasi ma le Hegang Group Co., Ltd. (HBIS Group) i aso nei e fa'alolotoina ai le felagolagoma'i i le tulaga o numera ma le maualalo-carbonization.O vaega e lua o le a faʻalauteleina le galulue faʻatasi i le fanua o faleoloa numera, faʻamalosia le malosi, gaosiga lanumeamata ma le maualalo-carbon ma auaunaga, ma faʻapipiʻi loloto tekinolosi faʻatekinolosi faʻatasi ma le gaosiga o le uʻamea e tui ai le malosi fou i le atinaʻe atamai ma lanu meamata o le alamanuia uamea.

 

Apelila

Le Matagaluega o Alamanuia ma Fa'amatalaga Tekonolosi na tu'uina atu le fa'aaliga lata mai o le fa'asaoina o le malosi!

 

I le aso 21 o Aperila, na tuʻuina atu ai e le Ofisa Lautele o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi se faʻaaliga i le faʻatulagaina o galuega faʻasao malosi o fale gaosi oloa i le 2023.I luga o le faavae o le galuega i le 2021 ma le 2022, o le uamea, coking, ferroalloy, sima (faatasi ai ma laina gaosiga clinker), tioata mafolafola, fale ma sima tumama, uʻamea e le o ferrous (electrolytic alumini, kopa smelting, taʻitaʻia smelting, zinc smelting. ), suauu faamamaina, ethylene, p-xylene, alamanuia kemikolo koale faʻaonaponei ma isi 17 pisinisi pisinisi,fa'atinoina tulaga fa'atulafonoina fa'atulafonoina o le fa'aaogaina o le malosi, tulaga fa'ata'ita'i malosi ma tulaga fa'ata'ita'i, ma tulaga fa'atulafonoina fa'amalosia malosi mo afi, ili, compressors ea, pamu, transformers ma isi oloa ma meafaigaluega Va'aiga fa'apitoa o le fa'atinoga o le a,i le faʻavae, faʻapipiʻi pisinisi uma i pisinisi o loʻo taʻua i luga i le itulagi i le tolu tausaga muamua o le "14th Five-Year Plan".

 

Mae

Ua nofo i lalo le au tele afi a le lalolagi!

I le aso 6 o Me, Saiwei Industrial Reducer (Foshan) Co., Ltd., o se lala e pulea atoa e le Saiwei Transmission (Saina) Investment Co., Ltd., ma le manuia le ofo mo le 215.9 miliona yuan i Daliang Street, Shunde District, Foshan City i le 3:00 pm O le fasi fanua i sisifo o le Alatele o Lungui (pe tusa ma le 240 eka).O le poloketi o loʻo faʻamoemoe e maua le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 10 piliona yuan ma o le a fausia ai le tele o fale gaosi oloa i Saina i Saute.

 

Faatasi ai ma se tupe faʻaalu atoa o le 1.6 piliona yuan, Inovance Technology nofoia i Xixian New District, Shaanxi!

 

I le aso 8 o Me, 2023, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o le 1.6 piliona yuan i Inovance Technology, Fengdong New City i Xixian New District na sainia se maliega faʻatasi ma le Shenzhen Inovance Technology Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Inovance Technology").Inovance Technology o le a teu fa'afaigaluega le 1.6 piliona yuan e fausia ai le Inovance Technology West Headquarters ma le R&D Center, Inovance Technology Energy Storage and Power System Manufacturing Base i Fengdong New City.A maeʻa galuega faatino e lua ma tuʻuina atu i le gaosiga, e mafai ona latou ausia se tau faʻaletausaga o le 10 piliona yuan.

 

Iuni

Wolong ta'avale eletise IE5 muamua-vasega malosi afi afi na tu'uina atu aloaia

 

I le aso 5 o Iuni, na valaaulia ai Chen Yanni, le taitaifono o le Wolong Holding Group, e auai i le autu autu o le Baosteel's "Sixth Five-Year Environmental Day" a Baowu Group, ma tuuina atu aloaia le vaega muamua o le 124 IE5 level 1 iunite i Baosteel e fai ma sui. o le Wolong Electric Drive i le taimi o le mea na tupu malosi malosi afi.
Wolong Electric Drive ma Baosteel Co., Ltd. na faavaeina se faiga faapaaga atoatoa i le amataga o le 2020. O taʻiala lanu meamata ma sini a itu e lua e matua fetaui lelei, ma o loʻo latou tuʻufaʻatasia faʻatasi e faʻaauau le tuʻuina atu i tagata faʻaoga mea lanu meamata ma maualalo-carbon. e fesoasoani i le sosaiete e faʻaitiitia le carbon i se auala atoa.O le tuʻuina atu o le IE5 muamua-vasega malosi-masini afi o se faʻalauteleina atili lea o le felagolagomaʻi pisinisi i le va o itu e lua, ma o se faʻaaliga foi o gaioiga a itu uma e lua o ni kamupani taʻutaʻua i le faʻataʻitaʻiina o le atinaʻe lanu meamata ma le maualalo.

 

I le afa muamua o le 2023, ua tatou oʻo i le tele o luga ma lalo, ae a tatou toe tepa i tua, tatou te iloa o le masani masani o le atinaʻeina o afi o le tausisia lea o manaoga lua carbon a le atunuu ma manaoga tau atinaʻe o taimi.Matou te faʻamoemoe o le 2023, matoutagata afi o le a mulimuli i le tulaga, taliaina le lanu meamata ma maualalo-carbon atinae fuafuaga, ma uunaia le atinae atoatoa ma lelei o le alamanuia afi.


Taimi meli: Sep-05-2023