Tesla Cybertruck ulufale i le tino-i-paʻepaʻe tulaga, poloaiga ua sili atu i le 1.6 miliona

Tesema 13, na faʻaalia ai le tino paʻepaʻe Tesla Cybertruck i le fale gaosi Tesla Texas.O faʻamatalaga lata mai e faʻaalia aie oʻo mai i le ogatotonu o Novema, o faʻatonuga mo le eletise eletise a Tesla Cybertruck ua sili atu i le 1.6 miliona.

Tesla's 2022 Q3 lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai o le gaosiga o Cybertruck ua ulufale atu i le faʻaogaina o meafaigaluega.Ae mo le tele o gaosiga, o le a amata pe a uma le faʻataʻitaʻiga Y gaosiga gafatia faʻapipiʻi i luga.Ua taumatemateo lena tilivaina e faamoemoe e amata i le afa lona lua o le 2023.

Mai le vaaiga o le tino-i-paʻepaʻe, o le afa pito i luma e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga masani, e lua faitotoa i le itu, ae o le fausaga o le afa pito i tua e sili atu ona faigata.

I le taimi muamua, na fai mai ai Musk i luga o le social platform,"O le Cybertruck o le a lava le malosi e le susu, e mafai ona galue e pei o se vaʻa puupuu, ina ia mafai ona sopoia vaitafe, vaituloto ma e oʻo lava i le sousou o le sami..”O lenei galuega e le mafai ona faʻamaonia i le tulaga o le tino-i-paʻepaʻe o loʻo iai nei.

fafo_ata

I tulaga o le mana, Cybertruck e tolu faʻaliliuga, e taʻua o le afi tasi, lua afi ma le tolu afi:

Ole ta'avale ta'avale ta'itasi ta'avale e 402km, fa'avave mai le 100km/h ile 6.5 sekone, ma le saoasaoa maualuga ole 176km/h;

O le fa'asologa o ta'avale e fa uili e lua-mo'a o lo'o i ai le va'aiga o le 480km, o le saoasaoa mai le 100km / h i le 4.5 sekone, ma le maualuga maualuga o le 192km / h;

O le tolu-mo'a ta'avale fa-uili fa'ata'ita'iga o lo'o i ai le va'aiga o le 800km, o le saoasaoa mai le 100km/h i le 2.9 sekone, ma le maualuga maualuga o le 208km/h.

E le gata i lea, o Cybertruck e faʻamoemoe e faʻapipiʻiinamegawatt charging technology e ausiae oo atu i le 1 megawatt le malosi.


Taimi meli: Tes-13-2022