Tesla's Megafactory na faʻaalia o le a maua ai Megapack tele maa e teu ai le malosi

O Oketopa 27, faʻasalalau faʻasalalau na faʻaalia le fale gaosi Tesla Megafactory.Ua lipotia mai o le laau o loʻo i Lathrop, Kalefonia i matu, ma o le a faʻaaogaina e gaosia ai se maa tele e teu ai le malosi, Megapack.

O le falegaosimea o loʻo i Lathrop, Kalefonia i matu, naʻo le itula e alu ai mai Fremont, o loʻo i ai foi le fale gaosi oloa eletise a Tesla i le Iunaite Setete.E na o le tasi le tausaga na maeʻa ai le Megafactory ma amata ai le faʻafaigaluegaina.

1666862049911.png

Tesla sa faia muamua Megapacks i lona Gigafactory i Nevada, ae a o faʻatupulaia le gaosiga i Kalefonia Megafactory, o le fale gaosi oloa e mafai ona gaosia 25 Megapacks i le aso.Muskfaʻaalia o le Tesla Megafactory e faʻamoemoe e gaosia 40 megawatt-itula o Megapacks i le tausaga.

1666862072664.png

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaʻia, o iunite taʻitasi o le Megapack e mafai ona teuina e oʻo atu i le 3MWh le eletise.Pe a faʻatusatusa i faiga tutusa i luga o le maketi, o le avanoa o loʻo nofoia e le Megapack e faʻaitiitia i le 40%, ma o le numera o vaega e naʻo le tasi vaesefulu o oloa tutusa, ma o le faʻapipiʻiina o lenei faiga e sili atu le vave nai lo le taimi nei O oloa i luga o le maketi. e 10 taimi sili atu ona vave, ma avea ai ma se tasi o faiga e teu ai le malosi tele i luga o le maketi i aso nei.

I le faʻaiʻuga o le 2019, na faʻaalia ai se taavale faʻapipiʻi malosi feaveaʻi na faʻatautaia e Tesla, lea e iai le malosi e tuʻuina atu ai le vave faʻatau mo le 8 Tesla taavale i le taimi e tasi.O le masini e teu ai le malosi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina le ituaiga Megapack e teu ai le malosi.O lona uiga fo'i e mafai fo'i ona fa'aoga Tesla's Megapack i le maketi "teu malosi" ta'avale.


Taimi meli: Oke-28-2022