O le sefulu pito i luga afi afi i le 2022 o le a faʻasalalau

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le tulaga o mea tau pisinisi i Saina, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o afi i totonu o fale gaosi oloa ua faʻalauteleina ma lautele.E tele ituaiga o afi, ma o mea e masani ona faʻaaogaina o afi servo, afi faʻaogaina, afi DC, ma afi stepper.O lea la, e te iloa po'o fea ituaiga e sili atu le sefulu afi afi?O le a le tulaga o ituaiga Saina?

 

Sefulu pito i luga afi afi: Iapani Mitsubishi Electric

 

 

O le Mitsubishi Electric o se tasi lea o ta'uta'ua i le lalolagi i le gaosiga ma le fa'atau atu o mea tau eletise ma fa'aeletoroni ma faiga e fa'aogaina i le tele o vaega ma fa'aoga.Fa'atūina i le 1921, o le pisinisi a le Mitsubishi Electric e aofia ai le fa'aautomatika, mechatronics ma isi matā'upu.E masani lava i le pito i luma o tekinolosi fou ma le toe fuataiina o oloa i Iapani, ma e loloto ausia i fanua maualuga-tekonolosi e pei o compressors, otometi, pulea suiga taimi, ma meafaigaluega eletise.O loʻo iai HG-KN23BJ-S100, HG-SR5024BJ, HG-JR11K1MB4 ma le tele o isi afi Mitsubishi servo i faʻatau i luga o le paie.

 

 

Fa'ailoga afi e sefulu pito i luga: Yaskawa Yaskawa Electric

 

 

Faʻavaeina i Iapani i le 1915, Yaskawa Electric faʻapitoa i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o oloa mechatronic e pei o inverters, servo motors, controllers, robots, masini faʻainisinia eseese, ma mea faʻaoga.I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua o le taʻavale servo, muamua na tuʻuina atu e Yaskawa le manatu o le "mechatronics", ma Yaskawa servo motors ua faʻaaogaina lautele i totonu o fale semiconductors, masini gaosiga tioata vai, mea faʻapipiʻi mea faʻaeletoroni, meafaigaluega masini ma masini lautele.I le taimi nei, Yaskawa Electric SGM7A-30A7D6C ma isi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i luga o le faʻaoga faʻaoga.

 

 

Fa'ailoga afi e sefulu pito i luga: Siamani SIEMENS Siemens afi

 

 

Siemens Motors ose lala ole Siemens AG a Siamani.I le avea ai ma se tasi o faavae gaosiga taua a Siemens mo oloa laiti-maualalo-voltage laiti ma feololo i le lalolagi, ua maua mai ai Siemens 'sili atu i le 100 tausaga o le mamanu afi ma le gaosiga o aafiaga ma tekinolosi alualu i luma, taulai atu i le electrification, masini ma numera.O lo'o i ai le tele o Siemens servo motors i fa'atauga i luga o le fa'aoga fa'aletonu, ma e tele fa'ata'ita'iga ta'uta'ua i le 1FL6044 fa'asologa ma le 1FL6042 fa'asologa.

 

 

 

Sefulu pito i luga afi afi: Siamani SEW afi

 

 

Siamani SEW Transmission Equipment Co., Ltd. na faʻatūina i le 1931. O se faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻavaomalo faʻapitoa i le gaosiga o faʻasologa eseese o afi, faʻaitiitiga ma mea e faʻatonutonu ai taimi fesuisuiai.O lona gaosiga tekonolosi ma maketi maketi o loʻo i le tulaga taʻutaʻua o le lalolagi, ma e taʻutaʻua i le lalolagi i le tulaga o le faʻasalalauina o malosiaga faʻavaomalo.O oloa a le SEW o mea faigaluega fa'asalalau i pisinisi fa'avae, e aofia ai fa'aitiitiga, fa'aitiitiga ma fa'aliliu taimi.E sili atu ma le lua sefulu SEW fa'asologa afi afi fa'auluulu i le R37 fa'asologa e sili ona lauiloa i le alamanuia.

 

 

 

Sefulu pito i luga afi afi: Iapani Panasonic Panasonic Motor

 

 

Panasonic Electric o se vaega o le Panasonic Group.Faʻavae i le 1918, Matsushita Electric faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o oloa eletise eseese ma o se tasi lea o gaosiga eletise sili ona tele i le lalolagi.O Panasonic na ulufale vave atu i Saina, ma o lona tulaga sili ona lelei, o lona maketi maketi i Saina e tumau pea le tulaga maualuga.

 

 

 

E sefulu ituaiga afi afi sili: Saina Delta Motors

 

 

Delta Electric o se vaega o le Delta Group ma na faavaeina i le 1971 ma fale gaosi oloa i Taiwan, Thailand, Saina, Mekisiko ma Europa.Delta e tuuto atu i le tuʻuina atu o le puleaina o le eletise ma fofo malulu i le lalolagi ma o se gaosiga o le lalolagi o le fesuiaʻiina o oloa sapalai eletise.Faatasi ai ma le lelei o le maualuga o tau, o le Delta's servo motor sales ua ulufale i le pito i luga e lima i le maketi a loʻu atunuu.

 

 

 

Fa'ailoga afi e sefulu pito i luga: Swiss ABB Motors

 

 

ABB o se tasi o kamupani pito i luga 500 i le lalolagi, e taulaʻi i le tuʻuina atu o fofo mo le eletise, fale gaosi oloa, felauaiga ma atinaʻe tetele.O se ta'ita'i fa'atekonolosi i le lalolagi atoa i matā'upu o oloa fa'aeletise, robotics ma le fa'atonutonuina o fe'avea'i, fa'ainisinia fa'apisinisi ma fa'amalo eletise., afi afi, eletise liliu, inverters ma isi oloa suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, faʻatau ma auaunaga inisinia e tutusa ma le tasi.ABB afi ua vaevaeina i le maualalo-voltage motors, maualuga-voltage motors, synchronous motors, DC motors ma isi ituaiga.

 

 

 

E sefulu ituaiga afi afi: Saina Dongli Motor

 

 

Dongli Electric Co., Ltd. na faavaeina i le 1976. I le popofou, sa masani ona auai i le pisinisi afi.Talu mai le 1983, o loʻo faʻatau atu tamaʻi afi ma mea faʻaitiitiga i Iapani.I le 1992, na amata ai ona faʻafeiloaʻi tekinolosi mai fafo ma amata ona gaosia ni mea laiti afi afi.Fa'apolofesa fa'apolofesa o masini fa'aitiitiga fa'aitiitiga.I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe le servo motor ma le servo geared motor market, tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo atoatoa.

 

 

 

Fa'ailoga afi e sefulu pito i luga: Saina Hechuan Motor

 

 

Hechuan Motor o loʻo fesoʻotaʻi ma Zhejiang Hechuan Technology Co., Ltd. ma na faʻatūina i le 2011. O se atinaʻe e taulaʻi i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, faʻatauga ma le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina o oloa gaosi oloa, ma ua tuuto atu i le tuʻuina atu o vaega autu ma faiga. fofo tu'ufa'atasiga mo fale gaosi atamai..O oloa a Hechuan e aofia ai le alamanuia otometi alamanuia, e aofia ai servo system, PLCs, inverters, touch screens, ma isi, ma ua faʻaaogaina lautele i photovoltaic electronics, lithium batteries, robots ma le tele o isi fanua.Hechuan Motor o se taʻitaʻi i masini servo maualalo.

 

 

 

Fa'ailoga afi e sefulu pito i luga: Saina Inovance Motor

 

 

O le Inovance Motor e feso'ota'i ma Shenzhen Inovance Technology Co., Ltd. Inovance Technology e taula'i i le fa'aautomatika, numera ma le atamai i le fa'alapotopotoga tau alamanuia, ma ose fanua fa'ainisinia fale gaosi oloa.I le fanua o afi, Inovance Tekonolosi ua avea ma pisinisi taʻutaʻua i loʻu atunuu.Faatasi ai ma le tulai mai o le maketi fou malosi, ua faasolosolo malie foi ona siitia le aofaʻi o faʻatau a Inovance i le maketi afi.

 

 

 

E tusa ai ma le sefulu pito i luga afi afi, o le faatonu o le a faʻalauiloaina mo sina taimi iinei.E pei ona mafai ona e vaʻaia, o afi faʻapitonuʻu ua vave ona atiaʻe i tausaga talu ai nei ma maua ai se tikeri faʻapitoa i le maketi.Peita'i, i le tulaga o fa'atauga, o lo'o la'ititi lava le fa'atauga o fa'atauga i totonu o le atunu'u, ae maise lava i maketi tau ta'avale maualuga, lea o lo'o pulea pea e Iapani po'o Europa ma Amerika e pei o Mitsubishi, Siemens, SEW, ma Panasonic.O le auala o loʻo i luma e matua umi lava, ma ou te faʻamoemoe o le a sili atu le lelei o le afi a le atunuʻu.


Taimi meli: Iuni-21-2022