Ua faanatinati le Toyota!Fuafuaga fa'ale-eletise na amatalia ai se suiga tele

I le feagai ai ma le faʻateleina o le vevela o le maketi o le taʻavale eletise i le lalolagi, o loʻo toe mafaufau le Toyota i lana taʻiala eletise ina ia mafai ai ona faʻaleleia le saoasaoa ua manino ona tuai i tua.

Na faasilasila e Toyota ia Tesema o le a ia faʻatupeina le $ 38 piliona i le suiga o le eletise ma o le a faʻalauiloaina le 30 taavale eletise i le 2030.O lo'o fa'atautaia nei le fuafuaga i se iloiloga fa'alotoifale e iloilo ai pe mana'omia ni suiga.

E tusa ai ma le Reuters, o loʻo taʻua ai faʻamatalaga e fa o loʻo faʻapea o loʻo fuafua Toyota e tipi nisi o taʻavale eletise ma faʻaopoopo nisi mea fou.

Fai mai le puna, e ono mafaufau Toyota e fausia se sui o le e-TNGA architecture, e faʻaaoga ai tekinolosi fou e faʻalautele ai le ola o le fausaga, pe na o le toe faʻaleleia o se taʻavale eletise fou.Ae ui i lea, a manatu e umi se taimi (pe a ma le 5 tausaga) e atiaʻe ai se taʻavale fou, e mafai e Toyota ona atiaʻe se "e-TNGA fou" ma se eletise eletise mama i le taimi e tasi.

O le mea o loʻo iloa i le taimi nei o le CompactCruiserEV i fafo-auala mama eletise eletise ma mama eletise faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga muamua i le "30 eletise eletise" laina e mafai ona vavae ese.

E le gata i lea, o loʻo galulue Toyota ma tagata faʻatau oloa ma mafaufau i mea fou a le fale gaosi oloa e faʻaitiitia ai tau, e pei o le faʻaogaina o le Tesla's Giga die-casting machine, o se masini faʻapipiʻi tele e tasi, e faʻaleleia atili ai le lelei ma faʻaitiitia le tau.

Afai e moni le tala o loʻo i luga, o lona uiga o le a faʻaalia e Toyota se suiga tele.

I le avea ai o se kamupani taʻavale masani ua matuaʻi aʻafia i le hybrid field mo le tele o tausaga, o Toyota e sili ona lelei i le suiga o le eletise, o le mea sili o loʻo i ai se faavae mautu i le afi ma le eletise.Ae o taavale eletise i aso nei ua lua itu e le mafai ai e taavale eletise atamai ona sola ese i le vaitau fou i tulaga o le fale atamai ma le avetaavale atamai.O kamupani ta'avale masani e pei o le BBA ua latou faia ni suiga i le aveta'avale tuto'atasi, ae o le Toyota e itiiti lava le alualu i luma i nei vaega e lua.

O loʻo faʻaalia lea i le bZ4X na faʻalauiloa e Toyota.O le saoasaoa o le tali atu o le taavale ua faʻaleleia pe a faʻatusatusa i taavale afi a Toyota, ae faʻatusatusa i Tesla ma le tele o malosiaga fou i totonu o le atunuʻu, o loʻo i ai pea se va tele.

Fai mai Akio Toyoda seiloga e manino le auala faʻatekinisi mulimuli, e le o se mea poto le tuʻuina uma o oa i luga o le eletise mama, ae o le eletise e masani lava o se faʻalavelave e le mafai ona alofia.O le toe fetuunaiga a Toyota i lana fuafuaga tau eletise i lenei taimi ua faamaonia ai ua iloa e Toyota e tatau ona feagai ma le faafitauli o le suiga o le eletise.

O le eletise mama eletise bZ o le faʻamuamua lea o fuafuaga faʻavae eletise a Toyota, ma o le faʻatinoga o maketi o lenei faʻasologa o le a tele lava le faʻatusalia o le manuia poʻo le toilalo o suiga a Toyota i le vaitau eletise.O le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga 7 o loʻo fuafuaina mo le Toyota bZ mama eletise faʻapitoa, lea e 5 faʻataʻitaʻiga o le a faʻalauiloaina i le maketi Saina.I le taimi nei, ua faʻalauiloaina le bZ4X, ma ua faʻaalia le bZ3 i le maketi i totonu o le atunuʻu.Matou te tulimatai atu i la latou faʻatinoga i le maketi Saina.


Taimi meli: Oke-27-2022