I lalo o le tele o mafuaʻaga, ua faʻagata e Opel le faʻalauteleina i Saina

I le aso 16 o Setema, na lipotia ai e le Siamani Handelsblatt, o loʻo taʻua ai faʻamatalaga, o le kamupani Siamani o Opel na taofia fuafuaga e faʻalautele i Saina ona o feeseeseaiga faʻa-geopolitical.

I lalo o le tele o mafuaʻaga, ua faʻagata e Opel le faʻalauteleina i Saina

Punavai ata: Opel website aloaia

Na faamaonia e le sui sooupu a le Opel le faaiuga i le nusipepa Siamani o Handelsblatt, fai mai o le pisinisi taavale o loo i ai nei o loo feagai ma le tele o luitau.I le faaopoopo atu i le geopolitical feteʻenaʻiga, o le malosi o le puipuia ma le puleaina o faiga faʻavae a Saina ua atili faigata ai mo kamupani mai fafo ona ulufale atu i se maketi faʻatauvaʻa.

Ua lipotia mai e le o iai foi ni ata faatosina a Opel ma o lea e leai ai se tulaga faatauva i luga o le au fai taavale a le atunuu, ae peitai, o mea uma nei o le au fai taavale mai fafo o loo taumafai e ulu atu i le maketi o taavale a Saina, aemaise lavaSaina EV maketi.luitau masani.

Talu ai nei lava, o le manaoga o taavale a Saina ua afaina foi i le taofiofia o le eletise ma le lokaina i nisi o taulaga tetele ona o le afaina, ma mafua ai ona taofia kamupani mai fafo e pei o Volvo Cars, Toyota ma Volkswagen mo se taimi le tumau le gaosiga pe faʻaaogaina faiga faʻapipiʻi tapuni, lea ua i ai. sa i ai se aafiaga patino i le gaosiga o taavale.

O tupe teufaafaigaluega a Europa i Saina o loʻo faʻateleina le faʻateleina, faʻatasi ai ma nai kamupani tetele o loʻo faʻatupulaʻia a latou tupe teufaafaigaluega ma tagata fou fou e matamuli mai le faʻateleina o lamatiaga, e tusa ai ma se lipoti lata mai a le kamupani suʻesuʻe Rhodium Group.

"I lenei tulaga, ona o le fua o faʻatauga e manaʻomia ina ia i ai se aafiaga moni, o le a taofia e Opel fuafuaga e ulufale ai i le maketi a Saina," o le tala lea a Opel.

Opel sa masani ona faʻatau atu faʻataʻitaʻiga e pei o le Astra compact car ma le Zafira small van i Saina, ae o lona pule muamua, General Motors, na toso le faʻailoga mai le maketi Saina ona o le telegese o faʻatau ma popolega o ana faʻataʻitaʻiga o le a tauva ma GM's Chevrolet ma GM taavale.Fa'ata'ita'iga fa'atauva mai le fa'ailoga Buick (i se vaega o lo'o fa'aogaina ai galuega taulima a Opel).

I lalo o le pule fou o Stellantis, ua amata ona mafaufau Opel e faʻalautele i tua atu o ana maketi autu a Europa, faʻaaogaina le faʻatauga a le lalolagi atoa a Stellantis ma faʻatupeina atinaʻe e faʻalauiloa ai lona "toto" Siamani.Ae ui i lea, o Stellantis e itiiti ifo i le 1 pasene o le maketi o taavale a Saina, ma e le o taulaʻi atu i le maketi a Saina aʻo faʻamalieina e le kamupani lona fausaga faʻavaomalo i lalo o le Pule Sili Carlos Tavares.


Taimi meli: Sep-20-2022