Ua una'ia e le Volvo Group tulafono fou o loli eletise mamafa i Ausetalia

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, o le lala a Ausetalia o le Volvo Group ua unaʻia le malo o le atunuʻu ina ia faʻagasolo suiga faaletulafono e faʻatagaina ai le faʻatau atu o loli eletise mamafa i kamupani felauaiga ma tufatufaina atu.

Na malilie le Volvo Group i le vaiaso talu ai e faʻatau atu le 36 lapopoa eletise eletise i laʻu pisinisi Team Global Express mo le faʻaogaina i le taulaga o Sini.E ui e mafai ona faagaioi le taavale e 16 tone i lalo o tulafono faatonutonu o iai nei, ae o taavale lapopoa eletise e mamafa tele e faataga i luga o auala a Ausetalia i lalo o le tulafono o loo iai nei.

"Matou te mananaʻo e faʻalauiloa taʻavale eletise mamafa i le tausaga a sau ma e manaʻomia le suia o le tulafono," o le tala lea a le pule sili o Volvo Ausetalia Martin Merrick i le aufaasālalau.

19-15-50-59-4872

Fa'amatalaga ata: Volvo Trucks

O le masina na te’a nei na mae’a ai le fa’atalatalanoaga a Ausetalia i auala e fa’aopoopo ai le tele o ta’avale pasese eletise, loli ma pasi i totonu o ana va’a a’o taumafai le atunu’u e fa’aitiitia le kasa.O lo'o fa'ailoa mai i le pepa o ta'avale mamafa i le taimi nei e 22% o le aofa'i o fa'aoso o felauaiga i luga o auala.

"Ua taʻu mai ia te aʻu e manaʻo le pulega o taavale mamafa a le setete e faʻavaveina lenei tulafono," o le tala lea a Merrick."Latou te iloa le faʻateleina o le faʻaaogaina o loli eletise mamafa, ma mai mea na ou faʻalogo ai, latou te faia."

O ta'avale eletise e lelei mo le tele o la'u uta i totonu o le taulaga, ae o isi tagata fa'atautaia auaunaga e mafai fo'i ona mafaufau i ta'avale eletise mo ta'avale uumi, o le tala lea a Merrick.

"O loʻo matou vaʻaia le suiga o mafaufauga o tagata ma le manaʻoga mo taavale eletise," o lana tala lea, ma faʻaopoopo mai o le 50 pasene o le faʻatauga a le Volvo Group e faʻamoemoe e sau mai taʻavale eletise i le 2050.


Taimi meli: Tes-13-2022