Faatasi ai ma le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega o le 2.5 piliona yuan, o le taavale malosi fou e ave taavale afi afi na amata fausia i Pinghu

Folasaga:Nidec Automobile Motor New Energy Vehicle Drive Motor Flagship Factory Project o loʻo faʻatupeina e le Nidec Corporation, ma o le fale e fausia e le Pinghu Economic and Technological Development Zone.O le aofaʻiga o tupe faʻaalu a le poloketi e tusa ma le 2.5 piliona yuan, o le poloketi sili ona tele o tupe faʻafaigaluega a le Nidec Group i Saina.

I le taeao o Setema 23rd, na faia ai e Pinghu le amataga ma le faʻamaeʻaina o galuega tetele o le Susama Lantern Festival ma le sauniga amata o le Nidec Motor Motors New Energy Vehicle Drive Motor Flagship Factory Project.

Na faia e Pinghu le fa'afiafiaga fa'ale-aganu'u moli meleni galuega tetele na amata ma fa'amae'a ai gaioiga.png

Fa'ata'ita'iga: Fa'ata'atia le fa'avae mo le galuega.Ata fa'aaloaloga a le fa'atonu

E tusa ai ma lipoti, o le Nidec Automobile Motor New Energy Vehicle Drive Motor Flagship Factory Project na teu faafaigaluegaina e le Nidec Corporation, ma o le fale na fausia e le Pinghu Economic and Technological Development Zone.O le aofaʻiga o tupe faʻaalu a le poloketi e tusa ma le 2.5 piliona yuan, o le poloketi sili ona tele faʻafaigaluega a le Nidec Group i Saina.O le poloketi o le a fausia i totonu o se masini eletise faʻapolofesa mo taʻavale malosi fou, e aofia ai le faʻapipiʻiina o vaega e pei o afi ma inverters o loʻo faʻaaogaina i totonu o le faiga, faʻapea foʻi ma mea faʻaoga, semiconductor power modules (IGBT, SiC), stamping parts, die castings , ma isi. O se fale gaosi tu'ufa'atasia mo le gaosiga ma le fa'agasologa o vaega autu ma isi fa'agasologa o le gaosiga atoatoa.A maeʻa le fausiaina o le poloketi, o le gaosiga faʻapitonuʻu o vaega autu o taavale afi taʻavale fou o le a iloa i Pinghu.A maeʻa ona oʻo atu i le gaosiga, o le gaosiga o tausaga taʻitasi e faʻamoemoeina e 1 miliona iunite, ma o le tau o galuega faʻaletausaga e tatau ona oʻo atu i le 8 piliona yuan.

Nidec Ta'avale Ta'avale Fou Malosi'i Ta'avale Avega afi Fu'a Falegaosimea Project.png

"O le fale gaosi oloa fou o le a faʻalauteleina le faʻaleleia atili o le tekonolosi fou ma le maualuga o le gaosiga o taavale afi i Pinghu City.O le falegaosimea fou o le tele o fale gaosi oloa a le Nidec Automotive Division., faatasi ai ma le matafaioi ma le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o masini taʻavale muamua i le faʻatupulaia vave o le maketi o taavale eletise a Saina ma e oʻo lava i tagata gaosi oloa i le lalolagi i le lumanaʻi."I le sauniga o le suatiaina o le eleele, na saunoa ai le Sui Pule Sili o Nidec Motors (Zhejiang) Co., Ltd. Takahiro Moana, O le atinaeina o le Nidec Motor (Zhejiang) Co., Ltd. e le mafai ona tuueseeseina mai le tausiga umi ma le lagolago malosi a taitai i soo se mea. tulaga o le Pinghu Municipal Government ma le Komiti Pulega o Pinghu Economic and Technological Development Zone.Nidec o le a avea lenei poloketi o se avanoa e faʻalautele ai faʻatau, ma ua tuuto atu i le atinaʻeina ma le faʻaleleia o taleni i le lotoifale, fatuina o se siosiomaga mautu o galuega, ma saofagā i le atinaʻeina o Pinghu.

Nidec Auto Motor New Energy Vehicle Drive Motor Flagship Factory Project 1.png

E faʻaaogaina e Pinghu le lelei o mea tau pisinisi o le faʻapipiʻiina ma le atinaʻeina o fale taʻavale, faʻaaogaina le R&D taʻutaʻua a le Nidec Group i le lalolagi ma tekonolosi gaosiga, faʻavaveina le suiga o pisinisi eletise, faʻalauteleina tupe teufaafaigaluega i le malosiaga fou e tolu-eletise faiga pisinisi, ma malosi. fa'alautele le laina fou o le ta'avale malosi e fa'aola ai afi afi.Ua lipotia mai o le gaosiga faaletausaga o le malosi o taavale fouave afii Pinghu ua sili atu i le tasi miliona iunite.I le aso 10 o Iuni i le tausaga nei, na taʻavale ai le taʻavale malosi fou a le Pinghu Great Wall Motor mai le laina gaosiga, faʻailogaina le oso maualuga o le pisinisi fou a le Pinghu e ausia ai le "mai le zero i le faʻamaeʻaina", faʻaolaina le malosi malosi i le fausiaina o se malosi maualuga. fa'anatura fa'anatura o alamanuia tau ta'avale.


Taimi meli: Oke-02-2022