Ua lata ona toe fa'alauiloa e Wuling se ta'avale eletise, le ta'avale aloa'ia mo le G20 summit, o le a le mea moni na tupu?

I le fanua o taavale eletise, e mafai ona taʻua Wuling o se olaga lauiloa.O taavale eletise e tolu o Hongguang MINIEV, Wuling NanoEV ma KiWi EV e fai si lelei i tulaga o faʻatauga maketi ma le tali atu i le gutu.

O lea o le a faia e Wuling taumafaiga faifai pea ma faʻalauiloa se taʻavale eletise, ma o lenei taavale eletise o le taʻavale aloaʻia mo le G20 summit, Wuling Air ev Qingkong.

O le a le malosi o le oloa a Wuling Air ev?E mafai ona avea ma se isi taʻutaʻua taʻavale eletise a Wuling?

E leʻi leva atu, faatasi ai ma nei fesili i le mafaufau, na matou faia ai se asiasiga i faleoloa ma aoteleina manatu e 8 e taumafai e fesoasoani ia te oe ia malamalama i ai.

Fa'amatalaga Autu a Wuling Air ev Clear Sky

Tu'ufa'atasiga tu'usa'o fa'ase'e moli moli

O le taimi muamua e te vaʻai ai i le Wuling Air ev Clear Sky, o le ae iloa ai e matua ese lava mai Hongguang MINIEV.O le fa'apipi'i tu'u sa'o fa'apipi'i fa'amalama malamalama + fa'ailoga fa'aoso fa'aoso i le pito i luma o le ta'avale fou e foliga mai e fa'atekonolosi.

I le itu o le taʻavale, o le uili o lenei taavale eletise o loʻo i ai se foliga fou, ma laina faigofie ma matagofie;o le pito i tua o le taʻavale o loʻo faʻamatalaina ai se lagona sili atu o le faʻauluuluga e ala i le tele o laina, faʻatasi ma moli vaeluaga, moli taofi ma isi mamanu, e sili atu ona manaia.iugafono.

Le manatu lona lua: 10.25-inisi mata lua + Ling OS Lingxi faiga

Mo totonu, Wuling Air ev faʻaaogaina foi se sitaili mamanu faigofie.I le taimi lava e tasi, o le 10.25-inisi lua mata e mataʻutia ma e iai se lagona malosi o tekinolosi.

O lenei laupepa tele ua faʻapipiʻiina foi ma le Wuling's self-developed Ling OS Lingxi system.Ua ou faaaogaina lenei faiga i luga o Wuling Star ma Capgemini, ma na tuua ai se lagona lelei ia te au.Mai loʻu poto masani i lenei taimi, o le faiga i luga o Wuling Air ev Qingkong o loʻo faʻaauauina foi le lelei o le lamolemole ma le saoasaoa.O le UI interface ua mamanuina talafeagai, ma e le faigata ona faʻaoga.

E le gata i lea, o le leo feso'ota'iga lagolago galuega tauave o lenei faiga e mafai ona iloa i le umi e iloa ai.E faigofie ona ou tuuina atu le tele o poloaiga i le taavale i loʻu gutu.E le gata i lea, o galuega e pei o le faʻaleleia atili o le OTA, faʻasalalauga i luga o le initaneti, ma le telefoni feaveaʻi APP e matua faigofie lava.lelei.

E lua nofoa/fa nofoa e filifili, ma le maualuga o le voluma e teu ai o le 704L

Ina ia faʻamalieina manaʻoga faʻapitoa mo femalagaaiga a tagata faʻatau, ua saunia e Wuling Air ev Qingkong se filifiliga o le 2-seater poʻo le 4-seater models.E ese foi le tele o le tino, ma o le 4-seater version o le a tele.Ole umi x lautele x maualuga ole 2974x1505x1631mm fa'asologa.Ole mamao ole 2010mm.

E le gata i lea, faʻaopoopo i le lapopoa laʻititi nai lo le Hongguang MINIEV, o lenei taavale fou o loʻo i ai foʻi le lelei tele o le utaina, faʻatasi ai ma le maualuga o le teuina o le 704L, ma e le o se faʻafitauli le uuina o ni atopaʻu.

ESC body stabilization/ABS anti-lock braking/fesoasoani maupu'epu'e ua fa'apipi'iina uma

I le avea ai o se taavale eletise e taulaʻi atu i felauaiga i le taulaga, e leai ni aʻu manaʻoga maualuga mo le faʻatonuga o fesoasoani avetaʻavale a Wuling Air ev Qingkong, pe a fai o loʻo i ai le faʻatulagaga saogalemu.E tusa ai ma le faʻatulagaina o le saogalemu, o lenei taʻavale eletise e fetaui ma ou faʻamoemoega.O loʻo faʻapipiʻiina i galuega e pei o le ESC body stabilization / ABS anti-lock braking / hill assist, faʻapea foʻi ma le eletise lima lima & AUTO HOLD, lea e mafai ona faʻafetaui manaʻoga i aso uma.

Uamea maualuga-malosi na maua mo le 62%

I le faʻaopoopoga i le faʻatulagaina o le saogalemu, o le Wuling Air ev Qingkong o loʻo faʻaaogaina foi se fausaga o le tino o le uʻamea maualuga, faʻatasi ai ma le uʻamea maualuga mo le 62%, ma o le tele o uʻamea vevela e faʻaaogaina. i le faavaa pito i luma, A-poutu, ma le faavaa tua.E tatau ona viia.

Ole maualuga ole ola ole maa ole 300km

I tulaga o le ola maa, Wuling Air ev o loʻo i ai le maualuga o le ola o le maa o le 300km, lea e mafai ona faigofie ona faʻataunuʻuina manaoga o femalagaaiga i aso taʻitasi o tagata faʻaoga.E le gata i lea, o le maualuga o le malosi o lenei taavale eletise o le 50kW, o le pito i luga ole torque o le 140N m, ma le taimi faʻavavevave o le fa-seater version mai le 0-50km o le 4.8S.Ou te talitonu o le a maua se aafiaga lelei avetaavale pe a uma ona alu i luga o le auala.

IP68 ultra-maualuga puipuiga tulaga maa

E ui o le maualuga o le ola o le maa e oʻo atu i le 300km, o le Wuling Air ev Qingkong e sili atu le gauai atu i le saogalemu o taavale eletise e tolu.O loʻo faʻapipiʻiina i le IP68 ultra-high protection maa, ma o loʻo i ai meafaigaluega / polokalama faʻapitoa e pei o le VCU central control unit ma Texas Instruments MCU software e mataʻituina le saogalemu o maa 24 itula i le aso.

BYD Seagull o le a avea ma tauva

O le Wuling Air ev Qingkong, lea e 300km le ola o le maa ma e sili atu nai lo le Hongguang MINIEV, o le a tauva ma Chery Ant pe a maeʻa lona faʻalauiloaina aloaia, ma le BYD Seagull, lea na faʻaalia mo ata sipai, e foliga mai o se tauva. o lenei taavale fou.

I tulaga o le malosi o oloa, o Wuling Air ev ma Chery Ant o loʻo i luga o tulaga tutusa, ma o le a sili atu le lelei i le tulaga o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga atamai.E le gata i lea, o le Wuling brand ua faʻaputuina se faʻavae lelei tele i totonu o le fale eletise eletise, o le lelei foi lea o le Little Ant..

faaiuga

O le manuia o Hongguang MINIEV ua maua ai e Wuling se tala sili atu i le pisinisi o taavale eletise, ma o le fanau mai o Wuling Air ev Qingkong o le a fesoasoani ia Wuling e faʻamalosia lona tulaga i le maketi taʻavale eletise laiti ma faʻatamaoaigaina ai le ituaiga o Wuling faʻatasi ma isi taavale eletise Wuling.fa'atulagaina o oloa.

A maeʻa ona faʻalauiloa aloaia le taʻavale fou, o le a tuʻufaʻatasia foʻi ma Hongguang MINIEV e tauva i le maketi taʻavale eletise eletise ma faoa le tele o sea maketi.


Taimi meli: Tes-05-2022