Zhang Tianren, sui i le National People's Congress: E tatau ona atiaʻe le soifua maloloina i lalo o le la o le fa-uili eletise eletise maualalo.

Faʻamatalaga: I le taimi o sauniga e lua i lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e Zhang Tianren, sui o le National People's Congress ma le taʻitaʻifono o le Tianneng Holding Group, le "Fautuaga mo le Faʻaleleia o le Fausiaina o le Malosiaga Fou Feʻaveaʻi ma Faʻalauiloaina le Atinaʻeina Soifua Maloloina ma le Faʻatonuina o le faʻataʻavalevale. Alamanuia ta'avale eletise maualalo".

Na taʻua e le Palemia Li Keqiang i le lipoti o galuega a le malo i le 5th e faapea o taavale malosi fou, carbon peaking ma carbon neutrality, siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga ma isi mea e fesoʻotai i ai, o loʻo taʻu manino mai, "faʻaauau le lagolagoina o le taumafaina o taavale malosi fou."

O le atinaʻeina o felauaiga lanu meamata ma le faʻasolosolo faʻavaeina o se faiga fou o felauaiga o le malosi e taua tele mo le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma le ausiaina o le sini "dual carbon".E ta'uta'ua i tagata o le tolu ma le fa o ta'avale eletise ta'avale eletise fa'ato'a maualalo, ma o latou gaosiga ma fa'atauga o lo'o tumau pea le fua faatatau o le tuputupu a'e faaletausaga e sili atu i le 30%.Ae ui i lea, o lona "fa'asinomaga fa'asinomaga" sa finauina.

I le taimi o sauniga e lua i lenei tausaga, Zhang Tianren, sui i le National People's Congress ma le taʻitaʻifono o le Tianneng Holding Group, na tuʻuina atu le "Fautuaga mo le Faʻaleleia o le Fausiaina o le Malosiaga Fou Feʻaveaʻi ma Faʻalauteleina le Atinaʻeina o le Soifua Maloloina ma le Faʻatonuina o le Uili Faʻatauvaʻa. Speed ​​Electric Vehicle Industry", vala'au mo le fa'alauiloaina o le fa'afoega o ta'avale eletise maualalo e fa uili.Fausia faiga, tu'u le fa-uili maualalo-saoasaoa taavale eletise atinae maloloina i le la.

Zhang Tianren, sui i le National People's Congress1

(Zhang Tianren, sui i le National People's Congress)

O ta'avale eletise fa'ato'a maualalo e fa uili o se pisinisi e faigofie, aoga ma aoga i tagata.

E fa-uila le maualalo o le taʻavale eletise o se auala o felauaiga i le va o taʻavale eletise lua ma taʻavale eletise , ma o se mea fou.I tausaga talu ai nei, o le faʻatauga o taʻavale eletise maualalo i Saina ua faʻatupulaia tele, ma ua vave ona atinaʻe le maketi.A aunoa ma soʻo se fesoasoani, faʻalagolago i manaʻoga maketi, gaosiga ma faʻatauga o loʻo tumau pea le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 30%.Ma o le mea tonu lava ona o le maualalo o le saoasaoa o taavale eletise e le mafaatusalia le lelei o taavale, e pei o le faigofie ona taulimaina, tau maualalo, maualalo le saoasaoa, ma le maualalo o pa puipui ulufale, ua latou manumalo ai i le tele o tali i le maketi.

I le taimi lava e tasi, o le taʻavale eletise e fa-uili le saoasaoa e taʻua foi o le "tua matutua scooter", ma o lenei ulutala e atagia ai foi manaoga talafeagai o le mea moni i se tulaga patino.I le 2025, o le numera o tagata matutua i luga o le 60 tausaga le matutua i Saina o le a oʻo atu i le 300 miliona, e tusa ma le 21% o le faitau aofaʻi.Faatasi ai ma le matua o le faitau aofaʻi, e le mafai ona le amanaiaina le manaʻoga maketi mo taʻavale faʻasolosolo maualalo.

I le taimi lava e tasi, o le taʻavale eletise e fa-uili le saoasaoa e taʻua foi o le "tua matutua scooter", ma o lenei ulutala e atagia ai foi manaoga talafeagai o le mea moni i se tulaga patino.I le 2025, o le numera o tagata matutua i luga o le 60 tausaga le matutua i Saina o le a oʻo atu i le 300 miliona, e tusa ma le 21% o le faitau aofaʻi.Faatasi ai ma le matua o le faitau aofaʻi, e le mafai ona le amanaiaina le manaʻoga maketi mo taʻavale faʻasolosolo maualalo.
E le gata i lea, o taʻavale eletise maualalo e fa uili o se vaega taua o taavale malosi fou.O le televave o le atinaʻeina o le fa-uili eletise eletise eletise e iai lona taua tele mo le faʻalauteleina o manaʻoga i totonu o le atunuʻu, faʻaosofia galuega, atinaʻeina o femalagaiga lanu meamata, ma e oʻo lava i le fesoasoani e ausia le sini o le "dual carbon".

(Ta'avale eletise maualalo le saoasaoa e fa uili)

(Ta'avale eletise maualalo le saoasaoa e fa uili)

O le atinaʻeina o taʻavale eletise maualalo e fa-uili e feagai ma le tele o luitau

Na maua e le sui o Zhang Tianren i le suʻesuʻega o faigata o loʻo i ai nei i le atinaʻeina o le soifua maloloina o le fa-uili eletise eletise eletise e faʻaalia e le toʻatele ma le alamanuia o loʻo taulaʻi i vaega nei e lima:

O le faiga fa'avae o le fa'ato'aga fa'auluuluga eletise eletise e le o manino
I le taimi nei, o loʻo feagai pea taʻavale eletise faʻasolosolo faʻasolosolo ma le tulaga maasiasi e mafai ona gaosia ma faʻatau atu, ae le mafai ona laiseneina;i le pulega moni, o le pulega "tulafono" ma "auala" e eseese i nofoaga eseese.E le faatagaina i luga o le auala, feteʻenaʻi le tasi ma le isi.

O le "tulaga faaletulafono" o taʻavale eletise maualalo e fa uili e leʻi faʻatinoina mo se taimi umi, ma o le faʻalavelave faʻaleagaina o aia tatau ma mea e fiafia i ai tagata faʻatau ua tupu mai lea taimi i lea taimi.
Ona o le leai o ni tusipasi, 3C certification, ma isi mea, o le tele o taʻavale eletise e maualalo le saoasaoa e le mafai ona laiseneina, e mafua ai faʻafitauli e feagai ma le matagaluega o feoaiga pe a oʻo i le faʻamalosia o tulafono ma tagata faʻatau i feeseeseaiga ma aia tatau.

Le lava o fa'amatalaga fa'apitoa tau pisinisi, e le mafai ona fa'amaonia le lelei o oloa.
E leʻi tuʻuina atu le faʻataʻitaʻiga mo se taimi umi, ma o faʻailoga eseese o taʻavale eletise e fa uili i totonu o le alamanuia e matua ese lava, lea na afaina ai le mamanu o oloa ma suiga faʻapitoa o pisinisi taʻavale, ma le tutusa o oloa ma le lelei o oloa. e le mafai ona mautinoa.

O le "a'oa'oga o le ala" mo ta'avale eletise e maualalo le saoasaoa e fa uili e le o manino.
O ta'avale eletise e maualalo le saoasaoa o ta'avale afi.O le fa'afefea ona talosaga mo laisene ma le fa'atinoina o le sa'o o le auala e ese'ese faiga fa'avae i nofoaga 'ese'ese, ma e le o fa'ata'atia le pulega.E faʻanatinati le tuʻuina atu o le taʻiala saʻo i le faiga faʻavae e foia ai faʻafitauli o le faʻatau faigofie, faigata ona faʻaoga, ma faigata ona faimalaga.

Fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'atonuga e le'o manino lava, ma o le tele o fa'ata'ita'iga e ono fa'alavelaveina ai pisinisi ma tu'u ai ni lamatiaga natia.

O le uluai fuafuaga e pulea le fa-uila maualalo-saoasaoa taavale eletise e pei o se vaega eseese, e faʻaleleia saʻo i taavale pasese eletise atonu o le a faʻaumatia ai le tele o le tele o loʻo i ai nei fa-uili eletise maualalo-saoasaoa kamupani, ma e oo lava i le fasiotia atoa o le vaitafe. , alamanuia ogatotonu ma lalo.I le taimi lava e tasi, ona o le tele o manaʻoga maketi, e le mafai ona faʻamaonia o nisi o pisinisi o le a faʻatulafonoina le gaosia i totonu o le pito i tua, ma o loʻo tafe atu oloa e le lelei ma le saogalemu i le taulaga-nuʻu poʻo maketi i tua, ma tuʻu ai lamatiaga natia.

Zhang Tianren, sui i le National People's Congress2

(Ta'avale eletise maualalo le saoasaoa e fa uili)

Fautuaga e una'ia le fausiaina o se faiga fou mo felauaiga malosi

Na fautua mai Zhang Tianren e faapea, e taʻitaʻia e le faʻataunuʻuina o le "dual carbon" sini, mai le maualuga o le fuafuaga o le atinaʻeina o le atunuʻu, faʻalauteleina le fausiaina o se faiga fou o felauaiga malosi e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o femalagaaiga lanu meamata.E talitonu o ia o se mea fou le taʻavale eletise maualalo le fa-uili, ma e tatau ona tuʻuina atu i ai se siosiomaga faʻalauteleina ma faʻapalepale, ma o lona soifua maloloina ma le maopoopo o le atinaʻe e tatau ona taʻitaʻia e le faiga.Ole faiga fou ole felauaiga ole malosi e tatau ona avea ma faiga malaga lanu meamata e eseese, aofia ai ma filifilia.

Na ia fautuaina le fa'avasegaga talafeagai ma fa'amanino uiga o oloa.O le ta'avale eletise e fa'atauva'a fa'atauva'a o lo'o pulea o se vaega e ese mai, fa'amatalaina o le "uila uila fa'a eletise", ma aofia ai i totonu o le fuafuaga o le pulega o uila afi, fa'amatalaina o le "taavale eletise maualalo maualalo", i le fanua o " maualalo-saosaoa" faʻamatalaga faʻapitoa, ma o loʻo i ai nei taʻavale Eletise laiti o loʻo faʻavasegaina, ma o loʻo faʻaeseese foi le aia tatau.

Na ia fautua mai foi e tatau ona fausia se faiga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e faapaleni ai uiga o fafo le lelei.E tusa ai ma uiga faʻapitoa o taʻavale eletise e fa-uili le saoasaoa, o loʻo faʻatulagaina se faiga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, ma o mea le lelei i fafo e pei o le maualalo o le lelei, le lelei o le saogalemu, ma le faʻaogaina o le fenumiai e faʻaumatia i le tele e mafai ai e ala i faʻalavelave faʻapitoa.O faʻamatalaga faʻapitoa o taʻavale eletise maualalo e fa uili e tatau ona faʻamaonia mai taavale laʻititi laʻititi eletise i le uiga masani.Afai e maualuga tele tulaga faʻatekinisi, o le a leai se uiga ma e ono faʻalavelave saʻo ai le atinaʻeina o lenei pisinisi.

E le gata i lea, na fautuaina foi e Zhang Tianren le faʻatinoina o le faʻaogaina o auala eseese e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le sologa lelei o feoaiga.E tusa ai ma le saʻo o le auala, resitalaina o taavale, pulega laisene, pulega o laisene avetaʻavale, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma inisiua, faiga faʻatautaia tutusa o loʻo faʻatinoina mo taʻavale eletise maualalo e fa uili ina ia mautinoa le saogalemu ma le sologa lelei.

"O mea fou uma lava o loʻo i ai lona faʻatatauga mo lona i ai. A maeʻa ona faʻatulagaina tulafono faʻatonutonu mo taʻavale eletise maualalo-fa-uila, o le atinaʻeina o tekinolosi ma le manaʻoga o le maketi o le a taʻitaʻia ai le atinaʻeina atoa o lenei ituaiga o oloa e faʻafetaui ai le mana'oga o tagata lautele Na fai mai Zhang Tianren o loʻo ia faʻamoemoeina le faʻaaogaina o taavale afi eletise e fa-uili i lalo o le la, ma saofagā i femalagaaiga lanu meamata ma le faʻataunuʻuina o le sini o le "dual carbon".

Fa'amatalaga Puletaofia Feso'ota'iga Ta'avale Eletise:
O lo'o fa'ailoa mai le fa'apogai o galuega toe lomia i luga o le Feso'otaiga o Ta'avale Eletise.Afai e le o faʻaalia le puna ma le toe lolomiina i luga o lenei upega tafaʻilagi, e mo le faʻamoemoe o le faʻasalalau atili o faʻamatalaga, ma e le o lona uiga e malilie i ona manatu pe faʻamaonia le moni o ana mea..Afai o le galuega toe lolomi ua solia ai le aia tatau a le tusitala, pe i ai isi mea ua faaleagaina e pei o le puletaofia, aia tatau ata, aia tatau o meatotino tau le mafaufau, ma isi, e leʻo faʻamoemoeina e lenei upega tafaʻilagi, ma o le a faʻasaʻo vave pe a uma ona maua le faʻamatalaga mai le tagata e umia aia tatau. .


Taimi meli: Mati-23-2022